Kada je u pitanju stilizovanje kose, uvek možemo računati na IT devojku i preduzetnicu Kylie Jenner za inspiraciju kakvu nigde drugde (najverovatnije) nećemo pronaći. Od nedavnog, mada kratkotrajnog rekreiranja njenih King Kylie nežnoroze pramenova pa sve do ikoničnog plavog ombrea, ali i nezaboravne platinasto plave boje, nikada zapravo ne znamo šta da očekujemo i koji je sledeći beauty korak kreatorke Kylie Cosmeticsa i Khy brenda.

Za svoj najnoviji izgled, nekadašnja rijaliti zvezda iznenadila nas je velikom promenom i novom frizurom koja je kraća nego ikada. Kylie je, naravno, objavila svoj novi stil na Instagramu putem selfija. Na slici, Kylie pozira kameri dok pokazuje svoj kratki, talasasti čokoladnosmeđi bob sa dugim šiškama. Na prvi pogled - svi trendovi sezone su ispunjeni. 

Kylie Jenner ima modernu frizuru za 2024 koja je kratki bob
B4859 / Avalon / Profimedia 

Za početak imamo bob, zatim stylish šiške oblikovane sa strane, a celi look neodoljivo podseća na italijanski bob, jednu od najviralnijih verzija najmodernije frizure u 2023. godine, a po svemu sudeći i u 2024. godini (barem za sada).  

Inspiraciju za svoj novi izgled, kozmetički mogul, prema sopstvenim rečima pronašla je u svojoj majci Kris Jenner. Dodatno, na frizuru Jennerove kao da je pomalo uticao i njen partner i poznati glumac Timothé Chalamet, sa svojom kovrdžavom tamnosmeđom frizurom koja mu je postala zaštitni znak.

Inače, ova nova frizura dolazi, nakon što je u jednom TikToku u aprilu prošle godine, Kylie podelila da je na "putovanju ka zdravoj kosi" nakon mnogo godina eksperimentisanja sa čestim promenama boje kose i nošenja ekstenzija.

Podržavamo ovaj prirodniji look!

Izvor:  ELLE/ N.K.