Nakon 66. godišnje dodele Grammy nagrada 4. februara, čitava Internet zajednica vrvi od znatiželje u vezi izlaska sledećeg albuma pevačice Beyoncé. Kako je ova tema postala uopšte predmet razgovora između fanova poznate dive? Obožavaoci su uvereni da stiže jedan kantri album, a u nastavku teksta objasnićemo i zbog čega.

Kada je Beyoncé najavila svoj album Renaissance iz 2022, ubrzo je počela da ga naziva „Akt I“ na svojoj web stranici i društvenim medijima:„Ovaj projekat u tri čina sniman je tokom tri godine tokom pandemije“, podelila je ona u objavi na svojoj web stranici. "Kreiranje ovog albuma omogućilo mi je prostor u kom mogu da sanjarim i da nađem bekstvo tokom strašnog perioda koji nas je zadesio. To mi je omogućilo da se osećam slobodnom”, dodala je.

Da li bi sledeći album bio drugi čin u trilogiji? Ili je mislila na nešto sasvim drugo? 

Glasine da će drugi deo pevačicinog projekta iz tri dela biti kantri album pojavile su se nakon što je prisustvovala dodeli Grammy nagrada 2024. Za treći je, prema ljubiteljima pop kulture koji su dobro upoznati sa novostima u muzičkoj industriji, najavljeno da će biti kolaboracija sa suprugom, reperom i producentom Jay-Z.

Za samu Beyoncé, ovo ne bi bio prvi izlet u kantri muzički stil. Pesma „Daddy Lessons“ sa njenog albuma Lemonade iz 2016. ima južnjačku notu, a izvodila ju je upravo na dodeli nagrada Country Music Association Awards. Internet zajednica je takođe uzela Adidas kolekciju iz 2021. sa potpisom pevačice kao jedan od dokaza.

Muzička zvezda je poznata po tome što ume da na jedan suptilan način, između redova nagovesti šta možemo da očekujemo od nje u narednom periodu. Na pitanje da li fanovi mogu da očekuju nove pesme 2021. godine, Beyoncé je tada izjavila:„Osećam kao da se sprema renesansa“.

Analogno tome, fanovi su njen outfit sa Grammy dodele nagrada protumačili kao nagoveštaj da će pevačica objaviti album kantri muzike. Pevačica je nosila beli kaubojski šešir sa kožnom jaknom i suknjom iz kolekcije Louis Vuittona od Pharrella Wlliamsa.

Izvor: ELLE/N.K.