Dom je naše utočište, mesto u kojem najviše uživamo u šolji toplog čaja ili kakaa, prostor u kojem nežnost postaje stvarnost!

Evo kako možete da ga oživite tokom praznika, piše Lovesensa.

Većinu ljudi novogodišnja dekoracija podseća na drečave boje, šljokice, veliki sjaj i često nesklad, ali vi možete zaobići ovaj običaj i ukrasiti dom jednostavno, lepo i efektno.

Kada se pomeša elegancija skandinavskog stila i tradicionalna nota rustičnog, dobije se savršen spoj umirujućih ukrasa, dezena, boja i oblika.

Na Instagramu smo pronašli nekoliko ideja za inspiraciju u kojima dominira skandinavski dizajn uređenja doma.

Ako ste i vi zaljubljeni u skandinavski stil, onda se odlučite za drvene ukrase, belu boju, elegantne sveće i aranžmane od šišarki i zimzelenih grančica.

Ukoliko volite otvoren prostor i jednostavnost, ali želite da "oživite" dom tokom praznika, onda iskoristite magiju crvene boje (boja koja privlači radost).

Napomena: Za novogodišnje jelke koristite veštačke jelke ili jelke sa busenom koje kasnije možete posaditi u bašti, a za dekoraciju zimzelenim grančicama koristite samo one grane koje treba orezati sa biljke.

Pogledajte slike čarobnih novogodišnjih dekoracija na Instagramu! 

Izvor:  Lovesensa

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/