Ne možemo da osporimo tezu da ništa nije tako večno kao nameštaj neutralnih tonova. Prkosi vremenu, funkcionalan je i uglavnom lak za održavanje. Ipak, dok to izgovaramo, pogled nam luta ka značajno efektnijoj nijansi - zelenom nameštaju.

U svetu enterijera, zelena sofa trenutno je trend broj jedan. Kako smo prošle godine proveli znatno više vremena kod kuće, posvetili smo se eksperimentisanju sa bojama i shvatili da one itekako umeju da ožive prostorije - naročito dnevnu sobu.

Zelena sofa je elegantna, sofisticirana i šik, a ova boja dokazano smiruje stres, te održava osećaj harmonije, ravnoteže i svežine koji su nam potrebni kako bismo se bili motivisani i puni pozitivne energije. Ono što takođe znate jeste da je ista boja najaktuelniji modni trend za leto 2021. zbog čega će vaša dnevna soba poslužiti kao idealna pozadina za nove fotografije sa žurki i proslava u vašem domu.

Obratite pažnju da odaberete pravu nijansu, a pri tom uklonite suvišne boje iz prostorije, kako bi ona bila u fokusu. Zelena sofa slagaće se uz minimalističan, crno-beli enterijer, i biće dovoljna da mu da na autentičnosti. 

Ukoliko nemate biljke i cveće u stanu, razmislite i o zelenom zidu kako bi prostor prodisao.

Pogledajte 8 dnevnih soba koje će vas inspirisati da i vi uvrstite zeleni kauč u svoj nameštaj!