Kuća koja se prostire na imanju od dve hiljade kvadratnih metara poseduje bazen i predivne terase, čak sedam kupatila i šest spavaćih soba, a prodaje se za vrtoglavih 11.6 miliona američkih dolara! 

Čitavim enterijerom, ali i eksterijerom dominiraju jednostavne kombinacije bele boje i boje drveta, dok pojedini komadi nameštaja i detalji vuku poreklo iz kolumbijskog i libanskog stila, te čak i nargila ima svoje posebno mesto u domu.

U većem delu kuće dominira drveni pod, dok se u centralom delu kuće nalazi dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, a u dnevnoj sobi veliki deo zauzima sto za bilijar. Kuća poseduje i veliku teretanu, radnu sobu, kao i soba za medije! 

Naravno, najlepši deo je spoljni.

Iz zadnnjeg dela kuće izlazi se na veliki bazen pored koga se nalazi bar i prostor za ručavanje i druženje koji okružuju palme i savršeno oblikovana živa ograda.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Vila uređena u minimalističkom stilu, ogleda se u kombinaciji modernog enterijera sa sitnim elementima tradicionalnih detalja, dok je najimpozantniji spoljni prostor koji okružuje ovaj prelepi dom poznate pevačice i njenog supruga, fudbalera Gerarda Piquea, koji se nalazi u Majamiju.