Kada kažemo centar luksuzne kupovine na otvorenom, onda mislimo na Mikonos, Namos. Ovde se satima može uživati u arhitektonskom raju, sačinjenom od belih zgrada i ostrvskih lepota. Zato nas i ne čudi što je italijanska modna kuća Saint Laurent odlučila da otvori prodavnicu baš tu.

Saint Laurent Store Mikonos je jedna od dve nove radnje na prestižnim ostrvima - drugu su smestili u Španiju, na Ibicu. Spoljašnjost prodavnice u Namosu na prvi put izgleda kao da se stopila sa okolinom, ali ono što se nalazi unutra će vas sve zadiviti.

https___hypebeast.com_wp-content_blogs.dir_6_files_2021_07_saint-laurent-mykonos-greece-store-opening-address-2
Saint Laurent 

Podovi i zidovi su izrađeni od sivog i belog gipsa, koji je vodootporan, održavajući sirovu estetiku modernog boho stila koji je sveprisutan na ostrvu. Zidovi su vešto ukrašeni mesinganim konstrukcijama od niklovanog metala sa providnim staklom, u kontrastu sa egzotičnim pohabanim drvenim detaljima i zidnim oblogama.

https___hypebeast.com_wp-content_blogs.dir_6_files_2021_07_saint-laurent-mykonos-greece-store-opening-address-4
Saint Laurent 

Najistaknutiji kutak nove prodavnice jeste izvanredna terasa. Opremljena je stolovima od crnog i belog mermera, te prostorom za sedenje ispod pergole.

https___hypebeast.com_wp-content_blogs.dir_6_files_2021_07_saint-laurent-mykonos-greece-store-opening-address-3
Saint Laurent 

Iako biste ovde mogli da provedete sate u obilasku prodavnica i uživanju u spektakularnom pogledu, Namos je postao popularna destinacija i zbog drugih stvari. Kristalno čista plaža nalazi se izvan glavnog grada Mikonosa, gde su ujedno i najbolji restorani i klubovi.

Iskoristite ovo leto, krenite u obilazak luksuznih radnji, dok su vam kokteli i morski plodovi nadohvat ruke. Nećete se pokajati!

https___hypebeast.com_wp-content_blogs.dir_6_files_2021_07_saint-laurent-mykonos-greece-store-opening-address-1
Saint Laurent