Koliko puta ste stajali ispred mirisna za dom, premišljajući se u nedogled? Odabir prave note ume da bude frustrirajući, ali imajte na umu da koji god odaberete, uneće toplinu u vaš dom.

Mirisni štapići i difuzori pružaju posebnu atmosferu i osećaj pripadnosti - jer svaka kuća ima svoj prepoznatljivi miris koji nam se ureže u sećanje. Ako tražite nešto modernije i luksuznije, nova kolekcija Jo Malone-a je baš to. Pod nazivom Townhouse, linija se sastoji iz šest različitih vrsta mirisnih štapića i sveća, kao i tri kućna difuzora koja se mogu ponovo puniti, što je značajna činjenica za one koji žele da žive održivije i minimaziraju broj proizvoda za jednokratnu upotrebu.

Kolekcija je simbolično prožeta svim mirisnim notama koje volimo u Londonu. Lilac Lavender & Lovage vodi vas do otvorenih vrata neobičnog londonskog dvorišta, gde grmovi lavande imaju umirujući i obnavljajući efekat, zbog čega se preporučuje za spavaću sobu (pomoći će vam da lakše zaspite). Wild Berry & Bramble, trnovit i sočan miris, za sve je prostorije i prilike, a Fresh Fig & Cassis upotpuniće scenografiju romantične večeri. 

A ako brinete da difuzori nisu za vas zbog svog dizajna, ovi Jo Maloneovi će vas razuveriti sjajnom estetikom. Naime, svaki od njih izrađen je od elegantnog i čvrstog porculana u crnoj boji, koji se savršeno uklapa u minimalističan enterijer. Za one klasičnije, tu su sveće. 

Pripremite svoj dom za jesen i podarite mu očaravajući miris!