Beogradski arhitektonski studio KDA i Ksenija Đorđević, jedno od vodećih imena srpske arhitekture u sredu, 31. maja otvaraju KDA Apartment u prostoru West 65 Mall.

„U pitanju je prostor koji je uređen kao stan u kojem neko živi i u kojem može da se nađe sve - od sofe, ručno rađenog tepiha, kuhinje, svetiljki do pažljivo odabranih umetničkih dela. Za razliku od svetle i eklektične lokacije na Andrićevom vencu, ovaj prostor u West 65 je izrazito minimalistički” rekla nam je Ksenija Đorđević, arhitektkinja i dizajnerka prostora.

„Pored našeg prvog KDA Apartmana koji smo otvorili na Andrićevom vencu, sada naši klijenti mogu i na lokaciji West 65 Mall da se najave, da razgledaju i kupe elemente enterijera svakog dana od 10 do 22 časa,“ naglašava Đorđević.

KDA Apartman Andrićev venac_foto Mrđa Lovers Studio (1).jpg
Mrđa Lovers Studio 

KDA Apartman Andrićev venac_foto Sanja Stefanović (1).jpg
Mrđa Lovers Studio 

KDA Apartman Andrićev venac_foto Sanja Stefanović (2).jpg
Mrđa Lovers Studio 

U periodu od 1. juna do 1. jula svakog četvrtka od 12 do 20 časova svi zainteresovani moći će da dobiju i besplatne konsultacije u vezi uređenja enterijera od Ksenije Đorđević.

Ksenija Đorđević inspiraciju crpi iz svog baletskog i muzičkog porodičnog nasleđa i okruženja, koje joj pomaže da jasnije sagleda i razume prostor i kretanje unutar njega. Ova uspešna arhitektkinja (članica je ŽAD – Ženskog arhitektonskog društva i upravnog odbora ASAP – Asocijacije srpskih arhitektonskih praksi) ima veliko iskustvo u rezidencijalnoj i ugostiteljskoj industriji, kako u Srbiji, tako i u regionu, ali i sa potpisom velikog broja međunarodnih projekata širom sveta. Arhitekturu posmatra kao događaj, koji počinje u trenutku kada nastaju prve ideje o izgledu budućeg prostora, a u portfoliju njenog studija nalaze se najrazličitiji objekti: od velikih luksuznih hotela, restorana, barova, klubova, poslovnih prostora, stambenih objekata, do individulanih vila i apartmana (Informbiro Filharmonije, Hotel Moskva, Hotel Bristol, Hotel Slon (Ljubljana), West 65 Tower, Liberte, Nova Ipanema i Drinka Klub, Zoom Art Cafe, Art Center Marble & Sounds i mnogi drugi).

Ksenija Đorđević_Foto Mrđa Lovers Studio (3).jpg
Mrđa Lovers Studio 

Studio KDA nastao je 2007. godine i od samog početka praksa studija usmerena je na različite projekte iz oblasti arhitekture, enterijera i dizajna nameštaja. KDA razvija projekte u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, ali i u Americi, Emiratima, na Madagaskaru. KDA je dobitnik i prestižne German Design Award nagrade za dizajn za najbolji poslovni prostor, za projekat Green Heart na Novom Beogradu.

KDA je na plaformi Archilovers pozicionisan u prvih 30, u konkurenciji od preko dve stotine hiljada biroa širom sveta i nekih od najznačajnijih imena savremene arhitekture (BIG, Zaha Hadid, Norman Foster i Renzo Piano).

KDA Apartman Andrićev venac_foto Mrđa Lovers Studio (2).jpg
Mrđa Lovers Studio