Novembar je i zvanično počeo, što znači da smo već uveliko u jesenjem raspoloženju koje se preliva na sve aspekte naše svakodnevice. Kako su dani, nažalost sve kraći i kraći, večeri radije provodimo ušuškani u komforu naših domova. Tada posebno dolazi do izražaja važnost moderno uređenog enterijera koje utiče na lepši osećaj.

Vrhunski dizajneri enterijera uvek su tu da nam otkriju šta dobar dizajn zaista podrazumeva, a detalji su ti koji često čine najveću promenu u nekoj prostoriji. Ukoliko i vi želite da dostignete master nivo u uređenju enterijera potrebno je da savladate samo nekoliko najvažnijih principa za dom iz snova koji je stylish, ali i udoban.

Dizajneri enterijera su otkrili pet ključnih detalja za moderan dom, ideje koje podižu svaki enterijer na viši nivo, a ne zahtevaju preterano ulaganje, nezavisno od vrste životnog prostora koji uređujete.

Za male prostorije, grafički print

Kvadratne crno-bele pločice su klasik koji nikada neće prestati da izgleda moćno, a tapet sa cvetnim motivom daće neočekivano osveženje svakom mini kutku.

Okrečite zidove u hodniku

Razmislite o dramatičnim bojama: ključ je da one istovremeno budu zagasite. Petrolej zelena ili ljubičasta biće idealna podloga za isticanje detalja poput fotografija ili slika.

Izložite predmete na sto

Umesto na police, postavite kolekcionarske detalje na neočekivano mesto, poput Italijana.

Pomešajte stilove iz različitih epoha

Novo + staro: trend koji je i dalje popularan. Potražite antikvitete iz 17. i 18. veka i uparite ih sa nameštajem iz savremenih kolekcija.

Police koje idu celom dužinom zida

Police od poda do plafona - to je recept za chic izgled prostorije.