Postoji nešto posebno u suncu i toplom vremenu što u nama budi još veću želju za lepotom, odnosno svim modnim, beauty i hairstyle inspiracijama.

Ove sezone je konačno došao red na frizuru, i zaista nam se čini da nikada trendovi nisu bili raznolikiji i inspirativniji.

Boho pletenice koje se uzdižu i prepliću na kosi, messy punđe i neizbežni konjski rep nam ove sezone dolaze u obogaćenoj varijanti. 

Predstavljamo vam najnovije street style lookove koji vam mogu poslužiti kao inspiracija: 

Pletenice sa punđom

Pletenice su se vratile u modu, a ove sezone ih viđamo u raznim varijantama. U moru opcija, posebno nas je oduševio neobičan spoj dve pletenice i punđe.

Foto: Instagram / theurbanspotter

Morski talasi

Osim što je odlična za pravo letnje vreme i plažu, frizura sa nežnim i izlomljenim talasima izgleda veoma opušteno i trendy.

Foto: Instagram / lilymdonaldson

Visok rep

Visok rep nikada ne izlazi iz mode, a savršen je za visoke temperature jer ćete svu kosu skloniti sa lica i predela vrata. Kako biste sakrili gumicu, odvojite pramen kose i nežno ga uvijte oko trake.

Foto: Profimedia

Punđa na temenu glave

Ona je messy, opuštena i izgleda veoma chic. Podelite kosu na dva dela, i svežite kosu u punđu koja treba da se nalazi na temenu glavu. 

Foto: Instagram / liandratrinetto

Rep i francuska pletenica

Francuska pletenica na temenu glave je odličan način da sklonite šiške sa lica. Zatim skupite kosu u visok rep, i postićićete fantastičan look. 

Foto: Profimedia

Boho pletenica

Ova frizura nas podseća na sedamdesete, a mala pletenica koja viri iz messy kose donosi taj neobičan boho vajb. 

Foto: Profimedia

Nizak rep uvezan mašnom

Ova frizura je klasična i uvek moderna. Ipak, ove sezone nas je osvojila u varijanti sa efektnom mašnom koju možete vezati na razne načine. 

Foto: Instagram / mansurgavriel

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija