Losion za kosu – 200ml

Losion za kosu je za sve tipove kose, pomoći će vam u borbi protiv peruti i opadanja kose, a ujedno će i ojačati koren i stimulisati rast. Losion je izrađen na bazi biljnih ekstrakata, koji sprečavaju opadanje i mašćenje kose i otklanjaju svrab i perut.

Losion pospešuje perifernu cirkulaciju krvi, tonizira i osvežava kožu vlasišta i daje vlasima čvrstinu, elastičnost i stimuliše rast. Koristi se svakodnevno za negu i zaštitu kose. Kada se utrlja u koren kose, posle 10 minuta osušiti kosu. Ne morate je prati. Redovnom primenom losiona kosa postaje bujnija i lepša i omogućava lakše oblikovanje frizure. Menja 20 ampula. OVDE ga možete poručiti, po ceni od 690 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima. 

Biljni šampon za sve tipove kose – 200ml

Biljni šampon se koristi protiv peruti i opadanja kose, za jačanje korena , stimulaciju rasta, volumen i sjaj. Odabrana kombinacija pantenola i biljnih ekstrakata u šamponu sprečavaju stvaranje svraba, mašćenje kose, perut i njeno opadanje, tonizira, jača kosu, stimuliše rast kose, daje joj volumen i sjaj. Idealan je za osetljivu kožu dece i odraslih. Radi efikasnijeg dejstva šampon se upotrebljava u kombinaciji sa Bio-Teo Losionom za kosu. Šampon možete poručiti OVDE, po ceni od 300 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

Melem maska za kosu, telo i lice – 100g

Aktivni sastojci biljaka žalfije, kamilice, grčkog semena, hrasta i zelena gline, čine blagotvornim delovanje melem-maske na sve tipove kože. Maska uklanja suvišnu masnoću sa kože lica, tela i vlasišta, izumrle ćelije i druge nečistoće, mitesere, bubuljice, proširene pore, fleke i ožiljke i ublažava bore. Smiruje crvenilo kod zapaljenskih procesa aknozne kože, regeneriše kožu, daje joj potrebnu elastičnost, svežinu, zdrav i negovan izgled. Pojačanjem periferne cirkulacije krvi u vlasištu, maska omogućava zdrav rast i obnavljanje kose i sprečava opadanje vlasi, otklanja svrab i perut, a kosa postaje čvršća, gušća i lepša. Melem masku možete poručiti OVDE, po ceni od 300 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima. 

* Akcijske cene važe dok traju zalihe.

Još fenomenalnih prirodnih preparata, po odličnim cenama, možete pogledati OVDE