Kada je Lou Doillon, ćerka poznate englesko-francuske glumice, pevačice i ikone stila Jane Birkin, podelila na svom Instagram profilu fotografiju sa messy bobom i šiškama, komentarima nije bilo kraja. 

Simpatična muzičarka oličenje je svega onog što francuski stil podrazumeva - ležernost, jednostavnost, smelost, umerenost, spontanost i po vrh svega zabavu!

Zato nas nije iznenadilo što je stvar uzela u svoje ruke. Naime, pripremila je makaze i ispred lavaboa sama je, bar sudeći po slikama, isekla kosu i skratila šiške. To je dokumetovala u vidu fotki dok je kratko u opisu postavila pitanje "da li bi trebalo da još skratim?" . 

Ubrzo je dobila odgovore i komentare oduševljenja - "Da", "Obavezno", "Samo napred", "Fantastično", "Savršeno", da bi kasnije u jednom od komentara sama napisala kako se baš zabavila čitajući ono što su pratioci napisali. 

I mi nećemo da sakrijemo oduševljenje da nam se dopao "francuski" bob koji u Lou sličaju podrazumeva izlomljenu, neravno isečenu kosu do ramena i nezaobilazne šiške. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/