Da biste bili sigurni da vam na plejlisti ne zaluta neki uljez, poželjno je napraviti svoju muzičku listu koja će vas od samog starta vežbanja motivisati i skoncentrisati.

Pa bilo da idete na trčanje, ili da dižete tegove u teretani, ELLE vam je pripremio nekoliko top albuma koji će vas držati fokusirane na "traci" i u pokretu:

Ministry of Sound, Running Trax Winter 2017

Ovo je onaj album koji vas u jutranjim satima kada je napolju minus, mrak i poledica puni baterijama, spremne da odmah pretvorite svoju sobu u fitness centar i da počnete sa jutarnjim vežbama! Tri diska neverovatnog zvuka će vas motivisati da trčite sve do leta!

New Order, Substance 1987

Najbolji album pionira electro disco zvuka će vaš pedometer umoriti u samom startu!

Madonna, Celebration

Nju ne treba posebno predstavljati, i ne sumnjamo da je bar jedna njena pesma  već na vašoj listi! Madona je u svojoj dosadašnjoj karijeri snimila supereksplozivne pesme. Ljudi, pa ona je kraljica workout vajba, a po nama njen ultimate hit za vežbanje je Celebration, kao i svaka pesma s albuma "Confessions on the dancefloor".

Empire of the Sun, Ice on the Dune

Australijski electronic duo Luke Steele i Nick Littlemore spadaju u electro-pop kraljevsku porodicu, i njihov treći, najnoviji album pun je zaraznih pesma "na prvu loptu!"

Daft Punk, Homework 1997

Jedan stariji album, ali odličan! Homework je debitanstki album francuskog electronic dua Daft Punk. Pesme poput “Around the World” i “Da Funk”, napraviće dovoljno buke u vašim ušima i daće vam goriva za kilometarsko vežbanje.

The Hits of Summer 2017

Evo u čemu je stvar: možda niko neće shvatiti zašto baš to slušate, ali niko ne mora da vidi, tj čuje šta se nalazi na vašoj listi. Hit pesme koje su dominirale listama za ovu godinu imaju odličan vajb, uostalom, zar nisu bile na topl listama celu godinu?   

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/