Početak nove sezone uvek je savršeno vreme za osveženje izgleda. I dok će nekoliko novih odevnih komada i modnih trendova taj efekt stvoriti unutar naše garderobe, nova frizura je najefektnija beauty promena koju možete da odaberete.

I dok će mnogi da rezervišu jedno popodne za frizera i svoju kosu transformišu uz pomoć nove boje ili nove dužine, drugi će uz jednostavne trikove kod kuće obezbediti sasvim novu i efektnu frizuru. 

Uz savršeno ravnu i sjajnu kosu koja se istaknula kao jedan od najpoželjnijih beauty trendova iz sveta frizura ove jeseni, nova sezona vraća nas jednostavnost i šarm skupljene kose.

Brzo i jednostavno, ove sezone svoju kosu skupite u visoki rep ili nisku punđu, ukrasite crnom retro trakom, mašnom ili ukosnicama s dekorativnim detaljima. 

Osim što će se momentalno promeniti vaš svakodnevni look, skupljene frizure istovremeno će biti odlična kombinacija sa  košuljama i prvim komadima pletiva poput tankih dolčevita i jesenih marama i šalova.

Deset odličnih frizura za svaki dan, ali i one posebne prilike pronađite u nastavku. 

Na sledećoj stranici pogledajte još predloga: 

PageBreak

Preuzeto sa portala Journar.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/