Kristin je hair stilista, influenser i suosnivač The Beauty Departmenta. Ima više od dvadeset godina iskustva tako da apsolutno verujemo da je sve što ona predloži #hairgoals.

Kristin ima i genijalne predloge za chic večernje frizure, a mi se bacamo na isprobavanje i traženje one koja je idealna za nas!

Odlična stvar kod frizura koje ona stilizuje je ta što su frizure stvarno jednostavne – dok je za jedne potrebna tek četka, za druge će vam trebati marama, mašna, ukosnica ili šnale za kosu. 

(Posebna prolećna nega kose: U samo dva koraka sprečite opadanje i iritaciju temena!)

Upravo su šnale za kosu veliki ovosezonski trendpa se mogu kupiti u različitim high street trgovinama. Najpopularnije su one s perlicama, šnale u raznim bojama koje podsećaju na one koje smo nosili kao deca te kopče s natpisima gradova – Paris, London, Tokyo, New York… 

Takve su frizure najbolji primer jednostavnosti i efektnosti u jednom.

Super stvar je što ovakve frizure jednako dobro pristaju svim stilovima.

Mogu se kombinovati uz elegantne haljine, ali i za izlaske kad su na rasporedu skinny farmerice u kombinaciji s otkačenim topom i vrtoglavo visokim štiklama.

Preuzeto sa portala Journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/