U svetu mode i lepote, sezonski trendovi frizura često donose osveženje i inspiraciju, a jesen/zima 2024. neće biti izuzetak. U središtu pažnje nalazi se Dolce Vita Crop, kratki izgled koji ne samo da osvaja salone, već i one koji žele da se istaknu u masi.

Inspirisana stilom italijanskih poslovnih ljudi iz šezdesetih, ova frizura kombinuje snagu i suptilnost, pružajući ženama mogućnost da izraze svoju ličnost na sofisticiran način. Sa androgenim crtama i elegantnim linijama, Dolce Vita Crop je savršen izbor za sve koje teže autentičnom i bezvremenskom stilu.

Bilo da se odlučite za strogu, urednu verziju ili meki, ležeran look - očekujte popularnost ove frizure u narednim mesecima. 

xKLa4yD5Bs4sYdmjMpunGo-768-80.jpg.jpg
(Image credit: @bobbyeliot) 

Kako stilizovati Dolce Vita Crop frizuru

"Može biti naglašena ili blago razbarušena - ova frizura je snažna, a opet nenametljiva," kaže frizer Smith. Idealna je za praktičan i poslovan izgled onih koji žele da budu ozbiljno shvaćeni, a može se kombinovati sa krupnim minđušama za glamurozniji izgled.

Aa6P5uUvcQP7vLo29SDUGo-768-80.jpg.jpg
(Image credit: @hungvanngo) 
3c7n7bUGzMNRGf2296wfGo-768-80.jpg.jpg
(Image credit: @jourdandunn) 

Ova frizura je pravi statement, pa nije za one koji se boje da se istaknu. "Ona zrači snagom i autoritetom" kaže Smith. "Ako želite da istaknete jagodice, sklonite dužinu čvrsto iza ušiju. Ako želite mekši izgled, izvucite nekoliko pramenova koji uokviruju lice" dodaje on.

bbB2aRmrp8KxKBbLM8yZGo-768-80.jpg.jpg
(Image credit: @bobbyeliot) 

Smith takođe preporučuje nekoliko ključnih proizvoda za stilizovanje kako bi frizura izgledala najbolje. "Sušite kosu uz sprej za zaštitu od toplote, češljajući kosu unazad bez razdvajanja," savetuje on. Nakon sušenja, oblikujte kosu na željeni način i poprskajte je puderom za stilizovanje kako biste dobili maksimalnu kontrolu na korenu bez vidljivog traga proizvoda.

fRmR8XEN58kfVXYc8eFYHo-768-80.jpg.jpg
(Image credit: @hungvanngo)