Jennifer Aniston prezentovala novu "Rachel frizuru": Pogledajte njeno boho-chic izdanje na dodeli Emmy nagrada

Romantični stil se vraća u punom sjaju za jesen 2024.

John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jennifer Aniston zna kako da zablista na crvenom tepihu – i da pritom osvoji chic izborom frizure. Ove godine, glumica je predstavila nekoliko stilova: kratki bob do ključne kosti, fluffy lob, bob sa razdeljkom na stranu i modernu verziju ikonične frizure "The Rachel". Teško je pratiti njen tempo.

Međutim, za sinoć održane Primetime Emmy nagrade 2024, Jennifer je prezentovala frizuru koja nas acoira na Francuskinje. Anistonova se pojavila na najvažnijoj dodeli televizijskih nagrada budući da je bila nominovana za najbolju glavnu glumicu u dramskoj seriji za ulogu u The Morning Show. Iako je ostala verna svom prepoznatljivom izgledu sa klasičnim smokey eye stilom, monohromatskim rumenilom i sjajnim usnama u breskvastoj nijansi, njena frizura je bila drugačija od uobičajenih kalifornijskih talasastih kovrdža.

Boja njene kose ostala je ista – prelepa zlatnoplava nijansa – ali umesto da se odluči za još jedno dramatično šišanje, Jennifer je odabrala dužu verziju frizure, koja doseže do grudnog koša. Ono što se najviše ističe jeste mekoća njenih pramenova, koja je u kontrastu sa velikim, razbarušenim stilovima i pažljivo oblikovanim supermodel frizurama iz '90-ih, koje smo nedavno videli na Toronto International Film Festivalu.

Boho stil se vraća u punom sjaju za jesen 2024, a poznate ličnosti poput Sienne Miller i Daisy Edgar-Jones prigrlile su lepršave, romantične stilove. Međutim, izgleda da je Jennifer Aniston ovu tendenciju primenila na svoju frizuru.

Unique Nicole / AFP / Profimedia 

Njeni pramenovi imaju suptilnu teksturu, ali ne deluju neuredno. Sve se svodi na prirodan pokret – kosa joj nežno pada preko ramena, bez potrebe za dodatnim volumenom ili oblikovanjem. Celokupan njen izgled odiše stavom „samo sam obukla haljinu“ umesto „provela sam sate u salonu“. Ovaj nonšalantni chic efekat zaokružen je haljinom bez naramenica sa potpisom Oscara de la Rente.

Ako i vi želite ovakvu frizuru, samo zamolite svog frizera za modernu verziju „The Rachel“ izgleda. Za razliku od kratkog, voluminoznog boba iz vremena serije Friends, njena trenutna frizura ima duže slojeve i ravniji izgled. Da biste postigli ovaj stil kod kuće, fenirajte kosu uz pomoć okrugle četke i dodajte nekoliko blagih talasa peglom za kosu.