Većina nas pamti lik Rachel Green po kom je Jennifer Aniston postala jedna od najprepoznatljivih glumica na svetu. Sećamo se i da smo kroz deset sezona gledali glumicu sa različitim frizurama, od kojih je svaka bila posebno cool i stylish u tom trenutku (devedesetih godina), a jedna se toliko istakla, da je dobila i svoje ime - The Rachel Cut.

Reč je o voluminoznoj frizuri dužine tik iznad ramena, sa stepenovima koji su davali na šarmantnosti i vrcavosti njenog karaktera. Milioni žena su je kopirali, a verovatno da ste teško mogli da pronađete frizera koji u tom trenutku nije bio upoznat ovom popularnom frizurom. Kako je serija napredovala, Jenine frizure postajale su sve duže - ponekad čak do kukova. 

Ali, sve se to promenilo. Jennifer sada i u privatnom životu nosi frizuru koju dugo nismo videli na njoj; mnogo je kraća nego ranije i podseća upravo na njene slavne dane kao junakinje Rachel Green - ali uz moderni tvist.

Jennifer Aniston ima novu frizuru idealnu za tanku kosu
Emma Summerton/LolaVie/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nazvana "fluffy lob", ova frizura je tehnički dugačak bob, u koji je njen stilista Chris McMillan uključio veoma suptilne slojeve. Oni pružaju dovoljno volumena i čine frizuru savršenu za sve dame sa tankom kosom.

Na dodeli nagrada People's Choice sredinom februara, Jennifer Anistonprezentovala je svoj novi beauty look stilizovan tako da izgleda i opušteno i elegantno. Upotpunila je izgled crnom haljinom midi dužine sa golim ramenima. Tzv. messy efekat istakao je frizuru u najboljem svetlu - a kraće vlasi napred doprinele su celokupnom izgledu.

Glumično pojavljivanje na dodeli nagrada Critics' Choice takođe pokazuje da možete stilizovati puffle lob na različite načine, a opet ostati verni svom opuštenom stilu. Ovde je Jennifer Aniston dodala talase svojem lobu, dajući mu novu notu.

Baš kao što je Jennifer Aniston pronašla svoj stilski DNK kada su u pitanju crne haljine sa golim ramenima, njen novi fluffy lob jednako je chic, a opet pun raznolikosti. Možemo sa sigurnošću reći da će mu ostati verna još neko vreme.

Izvor: ELLE/N.K.