Konačan dolazak toplih, letnjih temperatura je obradovao sve koji su jedva dočekali da skinu letnje krpice sa tavana i obuku svoje lepršave, lagane odevne komade od svile, viskoze.

Međutim, kako to po običaju biva, mnoge dame su bojažljivo pristupile razotkrivanju tela nakon što je zimski period i slabije kretanje prouzrokovao da se kod većine njih pogorša celulit, boljka svih pripadnica lepšeg pola. Jer, da se ne lažemo, retko koja žena nema celulit.  

Iako smo do sada nekoliko puta već pisali o pomoranđinoj kori, ovoga puta vam donosimo iskustvo jedne dame, Katarine Strugar ( 37) kojoj je u borbi protiv celulita pomogao gel “Celuleks”.

“Posle 30. godine žene misle da ne mogu više da se reše celulita i strija. Misle da je vreme za rešanje tog problema isteklo. I pomire se sa tim da jednostavno moraju da žive sa celulitom i strijama. E pa, da vam kažem, ja nisam htela da se pomirim da ću do kraja života imati ni celulit ni strije.

U tridesetisedmoj godini već sam imala dosta  vremena za  sebe. Ćerka mi je već tinejdžerka i naravno da je počela više vremena da provodi sa društvom. Što znači da mi se odjednom stvorila ogromna količina slobodnog vremena koje sam mogla da posvetim sebi. Počela sam da uplaćujem sebi kozmetičke tretmane i masaže, i generalno sve više pažnje sam obraćala na svoje telo. Moram da priznam da sam inače zadovoljna svojim telom, ali jedna stvar me je mučila od 16. godine. 

CELULIT. Celulit na butinama i celulit na zadnjici. Celog života  me je pratio, ali nikada nisam imala dovoljno vremena da mu se posvetim. Dok sam bila tinejdžerka mislila sam da će vremenom nestati. Posle na fakultetu nisam imala vremena, a onda je došao posao i deca. Celulit me je činio neraspoloženom svaki dan, pogotovo leti, kao i onda kad su bile neke svečane prilike tokom kojih sam želela da obučem haljinu ili suknju.

Odlučila sam da uradim nešto dobro za sebe! Odlučila sam da se rešim pomorandžine kore, i da počnem da uživam u nošenju odeće kakvu sam oduvek želela! 

Počela sam da razmišljam kako mogu da se rešim strija i celulita. Znala sam da mi vežbanje i ishrana neće mnogo pomoći, pa sam se odlučila za kremu ili gel. Reklama za proizvode za borbu protiv celulita ima na hiljade. Ali, pošto sam završila Ekonomski fakultet, naučila sam iz marketinga da najprodavaniji proizvod nije obavezno i najbolji! Dakle, znala sam da su pristupačne kreme najprodavanije, a da su jeftine iz jednog razloga – zato što ni potrošači ne potroše mnogo para na njihovu proizvodnju. Jeftine su jer nema korisnih i kvalitetnih sastojaka u tim kremama. Te poznate kompanije ulože više para u reklame nego u sam proizvod!

Odlučila sam se za prirodan proizvod, i tražila po internetu. 

Naišla sam na hrpu pozitivnih komentara o Celuleks-u. Čak sam naišla sam na komentar moje koleginice kako je Celuleks sačinjen od 100% prirodnih sastojaka, i kad sam je pitala uživo rekla mi je kako Celuleks stvarno deluje jer ima najveću moguću količinu aktivnih supstanci. Sutradan ga je donela na posao i namazala mi na ruku. Iste sekunde sam osetila kako hladi moju kožu. Zamislite, ako je takav trenutan efekat, kakav će tek biti dugoročan!? Iste večeri sam naručila svoju prvu tubu Celuleks-a

Dve nedelje sam uživala u osvežavajućem mirisu mente i osećaju rashladjivanja na svojim butinama, i nakon treće nedelje sam primetila 3 stvari:

1) Koža mi je postala zategnutija i čvršća.

2) Sve one bombice od celulita su počele da nestaju.

3) Strije su mi se vidno ublažile.

Da mi je neko rekao da će tako lako i tako brzo strije i celulit da mi nestanu u 37. godini ne bih im verovala!

Međutim, napravila sam fatalnu grešku! Ostavila sam Celuleks u kupatilu. Ćerka ga je našla, probala, oduševila se i UZELA ZA SEBE! 

Tako da sad moram da naručim još jednu tubu Celuleks-a

Od srca vam preporučujem da i vi učinite isto!”

Mi smo spremni da probamo, a vi? Javite nam utiske!