Svi bismo hteli da imamo oči poput njenih, ali pusti snovi. Čak i među video tutorijalima nismo uspeli da naučimo kako da postignemo efekat očiju približno poput Olivijinih. Zato je sjajno što su kolege sa američkog Vogue snimile sa Trinesticom ( njen alter ego iz serije Dr. House),  u kom glumica sama demonstrira svoju dnevnu rutinu i načine da istaknemo oči poput nje.

Zahtevan raspored poznate glumice odgovoran je za to što Olivia jednostavno nema vremena za predugo stajanje pred ogledalom, štaviše: što jednostavnije i kraće, to bolje.

Pritom, Olivia je jedna krajnje netipična holivudska mezimica, vrlo otvorena, prirodna i krajnje duhovita, pogotovo ukoliko treba da se našali na sopstveni račun - to će uraditi u svakom trenutku, bez i malo zadrške!

"Baš poput mnogih devojaka tokom 90-ih, i ja sam želela da imam super tanke obrve kao Kate Moss. Tako da sam sve svoje počupala i one viša nikada nisu porasle! Ali to je sasvim ok, jer mogu vrlo lako da se nadomeste jednom dobrom olovkom ", otkriva Olivia i dok briše višak ajlajnera na kapicima dodaje kroz smeh: "Rekla bih da je glavni sastojak moje make up rutine pljuvačka!"

Svojom spontanošću, humorom i super efikasnim savetima lepa glumica nas je potpuno oduševila.

Uverite se i sami:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/