Ako je došlo leto u kom smo po pitanju odeće vrlo opušteni, to ne znači da je vreme da se potpuno opustimo i u beauty departmanu. To nikako! Uostalom, ima li boljeg vremena od ovog da konačno na kapke stavimo glitter senku?

Za inspiraciju nema bolje "adrese" od aktuelnih resort kolekcija za 2019. 

Pogledajte u nastvaku naš pik:

Gucci - "mokra" usta 

Iako su našu pažnju privukle i beretke, nalik optočenim turbanima, pa i viseće minđuše od metalik školjki, ne smemo da izostavimo beauty momenat koji se sveo na izrazito nude ten, blajhane obrve i crne, sjajne usne. Krajnje neočekivan darkerski Gucci momenat očekujemo da se uskoro preseli na ulice Njujorka i ostalih modnih metropola.

Prada - istaknute jagodice

Za resort kolekciju Miuccia Prada se vratila korenima i tom 90s momentu u kom je psihodeličan print i pantalone niskog struka bio njen imperativ. U domenu lepote koža je polumat-polusjajna sa naglašenim jagodicama koje lice čine koščatijim i mršavijim.

Chloe - diskretan smoky eye

Od kada je došla na čelo brenda Chloe, Natacha Ramsay-Levi je u dnk francuske kuće "uvela" svoj pečat. Najbolji primer? Taj mrljavi smokey graphic eye look koji savršeno prati prirodan izgled lica, sve sa jednako toniranom kožom i balzamom za usne u boji mesa. Naš omiljen make-up look za sada.  

Erdem - trake za kosu 

Već u prolećnoj sezoni, brend je popularizovao rep kao ultimate hairtsyle momenat, da bi u resort kolekciji uveo u igru plišane i satenske trake za kosu koje se nose skoro na temenu, ležerno zavezane da padaju i lepršaju pri hodu. Boje? Senf žuta i jarkocrvena da razbiju cvetni boho stajling.

Etro - pink senka

Možda je to neki "Prince" momenat, ali pink i lila akcenti oko oka zavladali su u Etro resort kolekciji za 2019. Zato, pripremite se za electric-violet senke koje će vašem izdanju pružiti taj subverzivni tvist. 

Moćna pletenica

Minimalizam Jil Sandera ispratile su deblje pletenice nisko zavezane, sa zalizanim temenom kose.  

Bandana boom

Gucci, Missoni, Valentino i još mnogi drugi brendovi lansirali su svilene bandana marame kao glavni hit u svojim resort kolekcijama, te budite u pripravnosti da ovog leta i narednog ponesete jednu tres chic maramu na glavi!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/