Počnite da jedete citruse

Vitamin C koji se u većoj količini nalazi u limunima i narandžama i drugom citrusnom voću odlično i efikasno briše tamne krugove oko očiju i smanjuje kesice ispod donjih kapaka. Vitamin C jača kolagen, koji održava kožu čvrstom i elastičnom. Zato, ako vas muče tamni krugovi oko očiju, posegnite za citrusima ili sebi napravite ukusne limunade u koje možete dodati i drugo voće. 

Redovno negujte kožu

Trik u sprečavanju tamnih kolutova oko očiju je u svakodnevnom režimu nege kože. Ne preskačite nanošenje kreme za lice koja će vašoj koži vratiti vlagu i hranjive materije te joj dati zdraviji i hidratizovaniji izgled. Nakon kreme prstom nanesite korektor na području ispod očiju koji će smanjiti tamne krugove i na kraju tanki sloj pudera u prahu kako bi imali savršenu kožu. 

Način nanošenja korektora

Prilikom nanošenja korektora poslužite se malim i vrlo praktičnim trikom. Naime, kako biste postigli najbolji rezultat korektor nanesite ispod očiju preko podočnjaka u obliku obrnutog trougla, tako ćete najbolje sakriti podočnjake, a licu dati sjaj i blistavost. Prilikom stavljanja korektora imajte na umu da veliku ulogu ne igra samo nijansa korektora već i sam način nanošenja.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/