Ajlajner je klasik koji se nalazi kao obavezan deo većine kozmetičkih torbica, a jedina rasprava koja se oko njega poteže je eventualno oko toga koji je tip četkice najlakši za korišćenje.

Svi koji su ikada probali naneti ajlajner na kapke znaju da se ne radi o nimalo lakom zadatku, ali isto tako znaju da se uložen trud na kraju uvek isplati.

Uz brojne YouTube tutorijale danas svako može savladati tehniku nanošenja, a bitno je samo da pronađete ajlajner koji vam najviše odgovara po pitanju teksture, boje i već spomenutim oblikom četkice. 

I dok je crni ajlajner proizvod koji ne treba previše predstavljati, ajlajneri u bojama su još uvek nekako rezervisani samo za najhrabrije.

Međutim, pogledate li šta sugerišu vodeći svetski šminkeri, naići ćete upravo na varijacije jarkih boja na očima, uključujući i tuševe za oči.

Nezavisno od vaše veštine ili nivoa do koga ste trenutno voljni odvesti svoje eksperimentisanje, kada je reč o ajlajneru za oči, svakako bacite pogled na naše predloge i proverite na koje se to sve načine može naneti, te se inspirišite se za neke sledeće prilike.

Izvor: buro247.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/