U želji da budu što bolje, izraženije, bliže karakteru osobe, sezona proleće/leto 2019. diktira pet sledećih pravaca.

Pored frizure, izmena imidža obrva pravi najveću transformaciju na glavi osobe.

Ne kaže se bez razloga da “obrve uramljuju lice”.

(Tri greške zbog kojih vaše obrve ne izgledaju savršeno)

Dobra vest je da spring-summer 2019. dozvoljava različite eksperimente.

(Gušće obrve: Tehnike za savršeno popunjene obrve u svakom trenutku)

Soap brows

Sam naziv kaže - obrve namazane sapunom. Ovo podiže trend geliranih obrva na jedan viši nivo. Četkicu za maskaru treba pokvatiti, umočiti u glicerinski sapun i začešljati obrve naviše. Tako će se dlačice prilepiti uz koži i dobiti najčupaviji mogući efekat.

Blanš

Kada je Madona na turneji Blond Ambition izašla sa blahanom kosom i crnim obrvama, svet je bio u šoku. Ali pošto je ona trendseterka, to je prošlo. Danas taj trend živi i na drugu stranu - potpuno izblajhane obrve, bez ikakvog sklada sa bojom kose.

Boja

Odavno su se obrve tonirale u istu boju kao što je kosa, ali sezona proleće-leto 2019. predlaže i dominaciju boja: plave, pink, zelene. Svakako je zabavno.

Prirodno

Pored esktremno popularnih instabrow obrva koje su pedantno popunjene, osenčene i oivičene korektorom, na red su došle i prirodne obrve. Pa šta ako im fali po koja dlačica, ako nisu ujednačene ili možda previše naglašene - vaše su i treba da ih volite

Pufnasto

Kada se pomisli na teksturu, trebalo bi to pomnožiti sa tri. Puno debelih dlačica u slobodnom pokretu neće biti sa osudu ove sezone - naprotiv, prava pohvala.

Priredila: Branislava Kostić

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/