Vreme je za make-up eksperimentisanje, a koji je bolji način da se prikupi inspiracija nego od slavne šminkerke, Nam Vo?

Ova profesionalka je i napravila svoje ime dajući dosadnim jagodicama jaki sjaj "dumplinga", dok je takođe obasula svoj živopisni Instagram nalog inspirativnim slikama šminke "larger-then-life".

(Ultimativni vodič za razumevanje teksture senke za oči)

Od rizičnog premazivanja senke do novog načina nošenja sjaja, ovo je 5 stručno odobrenih ideja za izlazak iz beauty rutine ove sezone:

Neon usne

"Volim na usne da nanesem neon karmin, i da ostatak šminke bude krajnje neutralan", objašnjava Vo. 

Smeli statement kapci

Sa pastelnim kapcima i kapcima u boji slatkiša, Vo favorizuje i razigrane senke na pisti. Da bi bile nosive za svaki dan, "primenjujte boju samo u sredini kapka, tako da je skoncentrisana samo u jednom području", savetuje Vo.

"Mislim da su žene uplašene jakim nijansama, ali ako ublažite nijansu sa peskovitosmeđom bojom, možete smanjiti jačinu boje bez oduzimanja statement momenta".

Pojačan sjaj

Korišćen na pravi način, odvažni sjaj može biti prilično šik.

Vo savetuje lagano utrljavanje ljubičastim podtonom na vrhove jagodica i unutrašnje uglove oka za pojačan efekat hajlajtera.

Boja sladoleda za punoću usana

Efekat obojenih usana bojom sladoleda od trešnje, jedan je od potpisa Vo, i brzo dobija na popularnosti.

"To je tako sveže i mladalački", objašnjava ona. Pokušajte pokriti celo područje korektorom, a zatim "povucite crveni ruž u središte usne", kaže ona. Nakon toga, zamutite linije nude ili obojenim sjajem za potpuno poništen izgled za 3 minuta ili manje.

Neočekivan krilati vrh 

Ove sezone preskočite tradicionalni crni ajlajner i posegnite za nečim iznenađujuće smelim.

"Duboka, crvena boja krvi je neočekivana, ali bezvremenska", kaže Vo.

Ne morate da budete make-up artist da to uradite.

I da bi dobili precizan krilati vrh, Vo savetuje izvlačenje od spolja ka unutra.

"Tajna je u tome da to radite sporo i mirno", kaže ona.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/