BUDIM SE… Svakog jutra zahvalna na novom danu.

MOJA JUTARNJA NEGA… Podrazumeva umivanje hladnom vodom, nanošenje Aromatherapist Jabuka Ljubi Mentu tonika, Hada Labo  losiona i dnevne kreme.

OMILJENI DORUČAK MI JE… Avokado na hrskavom raženom hlebu sa čeri paradajzom i svežom rukolom. Preko toga obavezno pospem mešavinu susama, lana, čija semenki i golice. Potpisujem da bih ovo mogla da doručkujem svaki dan!

TRENIRAM… Tri puta nedeljno u teretani. Oduvek sam mislila da su tegovi rezervisani samo za muškarce, a onda sam na Youtubeu slučajno naišla na video gde jedna devojka detaljno objašnjava prednosti treninga sa tegovima. Odlučila sam da dam šansu ovom vidu treninga i vrlo brzo mrtvo dizanje postalo je moja omiljena vežba, a odlazak u teretanu nešto što se podrazumeva. Zaista nikada nisam verovala da ću ovo reći!

POSLEDNJI KOZMETIČKI PROIZVOD KOJI SAM KUPILA JE…Estee Lauder Advanced Night Repair Serum. Morala sam da probam ovaj proizvod o kome se toliko priča.

KADA POGLEDAM U OGLEDALO VIDIM… Katarinu Sharon.

MOJA SVAKODNEVNA RUTINA ŠMINKANJA JE… Nanošenje maskare i olovke za obrve. To je sve.

A KADA IZLAZIM… Dodatno naglasim usne. U stvari, izbegavam šminku i stvarno najviše volim prirodan izgled. Više sam za to da se lice pravilno neguje, nego da se prikrivaju nedostaci. 

KOJA JE TAJNA TVOJIH LOKNI? Dobar frizer, prirodna boja i dva proizvoda bez kojih ne idem nigde. Catwalk Curls Rock Amplifier i Lafy Natural Sea Mist - domaći proizvod na prirodnoj bazi koji će se uskoro naći u prodaji, ja sam imala sreću da ga isprobam ranije.

MOJA ZONA KOMFORA JE… Kod kuće, uz Jonu i Danila. Dva bića koja su moj svet.

U MOM FRIŽIDERU JE UVEK… Avokado! Gajim posebnu ljubav prema ovoj voćki i uvek imam nekoliko zelenih komada u frižideru, čisto da se osiguram da neću ostati bez svog omiljenog doručka. 

MIRIŠEM NA…Ajmal Ambre Pimente. Volim jake parfeme drvenastih nota i ovaj mi je savršeno legao ove zime. Ipak, mislim da je težak za toplije dane koji nam stižu, pa planiram da pređem na Byredo Bal d’Afrique koji mi se baš dopao.

DAN ZAVRŠAVAM… Pored dragog, na kauču gde grickamo suncokret i gledamo omiljenu seriju ili pričamo o danu koji je iza nas.

Pripremila: Dunja Đokić