Među mnoštvom dama iz sveta filmske industrije koje su svojim prisustvom uveličale svečanu dodelu nagrada, primetili smo jednu istu stvar: one su se maksimalno potrudile da iznesu svoja izdanja, na najveštiji način!

(Noć Leovog trijumfa i glamuroznih kreacija: Najbolja red carpet izdanja 88. Oskara!)

Nakon analiziranja brojnih outfita i kreacija koje su poznate dame šetale crvenim tepihom, rešili smo da se fokusiramo na njihove beauty tehnike!

Prva glumica koja je privukla našu pažnju je fantastična Alicia Vikander koja je za ovaj važan događaj rešila da ponese punđu na temenu glave, dok ostatak kose čine izlomljeni talasi, koji su se savršeno uklopili uz ležernu, žutu Louis Vuitton haljinu. Dama poznata po svojoj nekonvencionalnoj lepoti i nešto neobičnijem stilu, Rooney Mara je odabrala jednako zanimljivu frizuru, a reč je o punđi koja se sastoji iz tri dela, dok je Olivia Wilde uplela svoju kosu u pletenicu i vratila nas u vreme grčkih boginja!

(10 dama koje su najviše riskirale na Oskarima smelim, neobičnim izdanjima!)

Kada je reč o šminki, smele i hrabre Emily Blunt i Chrissy Teigen su se odlučile za tamni smokey eyes sa metalik odsjajem koji je istakao njihove oči i podsetio nas na stari holivudski glamur... 

Pored neobičnih tehnika šminkanja i statement frizura, imali smo priliku i da vidimo Margot Robbie beauty look, koji čine plavi uvojci i suptilna šminka. Ona nam je time dokazala da je ponekad jednostavnost najbolji način da se istaknete u masi.

U našoj galeriji pogledajte 10 najboljih beauty izdanja sa 88. dodele Oskara!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija

Ovogodišnja red carpet izdanja na dodeli prestižnog Oskara pored fantastičnih kreacija, obeležile su i raznovrsne beauty tehnike. Čini nam se da make-up nikada nije bio perfektniji, a frizure kreativnije i sofisticiranije. Definitivno, holivudski glamur je stigao u Dolby teatar!