Romantični, strastveni, sofisticirani, slatki, snažni ili pak zagonetni mirisi na neki nas način otkrivaju deo naše ličnosti, postaju deo nas i prate nas kroz celi dan.

Izbor ponekad i nije jednostavan i teško je odlučiti se za onaj pravi koji će biti samo "vaš".

A Francuzi dobro znaju kako udovoljiti prefinjenim ženama koje posebnu pažnju polažu upravo na taj završni dodir njihovom ležernom stilu.

Senzualan sklad sandalovine i damask ruže u YSL bočici baš kao da priziva Pariz u zoru, Chanel No. 5 krije suštinu ženstvenosti svojim izazovnim cvetnim buketom koji se na tržištu nalazi već od 1921. godine, a čisto zavođenje koje zamagljuje granice muškog i ženskog nalazi se u bočici parfema Maison Margiela intenzivnog i dubokog mirisa tamjana i drvenastih tonova.

Voćna kompozicija stvorena je za dnevne šetnje prigodnog naziva La Vie Est Belle i za sobom ostavlja slatki trag. Svaki je poseban, upečatljiv i prefinjen na svoj način, a u galeriji otkrijte koji su se mirisi našli na popisu trendi Francuskinja...

izvor: buro247.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija

Budući da su Francuskinje dame koje se poput nekih eksperata razumeju u umetnost zavođenja, one nikada ne napuštaju dom bez barem dve-tri mirisne kapljice smelo odabranog parfema!