Poznati svetski brendovi, kao i ljubitelji mirisa, znaju da se klasični parfemi sve češće zamenjuju parfemima za različite namene: posteljinu, telo, prostoriju... kosu. Zato kreiraju nove verzije.

Da li ste kao i mi opsednuti time da sve oko vas odiše mirisom čistoće, svežine i prefinjenosti? Moć mirisa je nesaglediva, a osim što se zbog njega često privlačimo, zaljubljujemo i otkrivamo najskrivenije tajne, on itekako može da nas motiviše i pruži nam neku novu, poletnu energiju. 

Novi parfem - nova ja, zvuči kao mantra, ali ovog leta biće vam potreban novi miris, i to onaj za kosu! Osim što vlas dugo zadržava mirise, te će jedno prskanje biti dovoljno za ceo dan mirisne poezije, ovi parfemi prilagođeni su potrebama kose - sadrže manje alkohola, više ulja, kao i negujućih sastojaka koji će je istovremeno hraniti, hidrirati i zagladiti krajeve.

Sa beauty police do grada, plaže, kluba - neka vam ovih 5 parfema za kosu uvek bude nadohvat ruke.

1. Silk Hair Perfume, Balmain

Kao što mu naziv kaže - sadrži proteine svile i eliksir argana koji stimulišu optimalno zadržavanje vlage u ćeliji kose, oporavljaju oštećenu, suvu i slabu kosu i štite je od ekstremnih uslova životne sredine. Miris je misteriozan, ženstveni i seksi.

2. Carnal Flower Hair Mist, Frederic Malle

Blaža verzija originalnog parfema donosi magnetizam koji je u procvatu. Tako početni utisak nevinosti i svežine cveća raspršuje se provokativna i senzualna tuberoza. I za čas - kosa postaje vaš zaštitni znak.

3. Blanche Hair Perfume, Byredo

Blanche parfem za kosu je kombinacija poznatog Byredo mirisa i unikatne formule silikona i polimera koja stvara lagan i nevidljiv veo koji hrani kosu i daje joj sjaj, dok istovremeno na njoj ostavlja božanstven puderasto-cvetni miris.

4. Chanel No 5 Hair Mist, Chanel

Suvišno je reći bilo šta osim - bezvremeni parfem ima i svoju hair verziju kombinacije ruže i belog cveća koje ćete osećati svuda oko sebe - na jastučnici, posteljini, odeći...

5. For Her Hair Mist, Narciso Rogriguez  

Novi način nošenja vašeg omiljenog parfema jeste, miris za kosu sa mošusom u njegovom srcu. Ostavlja dugotrajni trag senzualnog mirisa, bez masnog efekta na vlasi.

 
Svileni, nežni, neodoljivi.