Da li je romantika izašla iz mode? U užurbanom vremenu, ispunjenom porodičnim, obrazovnim ili poslovnim obavezama, neretko se romantika nađe na dnu liste prioriteta. Izgleda da su svi zaboravili da se prepuste trenutku, upoznaju nove ljude, započnu spontani razgovor ili da se potpuno posvete voljenoj osobi. Važno je da zastanemo i da se vratimo romantici.

Prisetimo se zajedno uz poznatu i voljenu Attraction kolekciju koju je Avon upotpunio sa dva nova mirisa - Avon Attraction Game za nju i za njega, posebno kreirana uz pomoć Avon Hypnotic Akord-a koji aktiviraju senzorne neurone i podstiču snažan osećaj zadovoljstva*.

1226669-MO-012-GD-APR0121-WEB.jpg
Avon 

Stimulišite emocije i um uz Attraction Game EDP koji je obogaćen svežim voćnim otvaranjem u kontrastu sa zanosnom biberastom aromom koja prelazi u mešavinu neodoljive crne čokolade i hypnotic akorda i idealni su za zimsko buđenje emocija i novih senzacija.

Attraction game za nju i za njega (4).jpg
Avon 


Romantika se vraća na velika vrata uz pomoć Attraction Game toaletnu vodu za njega neodoljiv je muški miris sačinjen od tople, začinske mešavine bibera i kardamona, koji će izmamiti sva njegova čula. Ovaj spoj preliva se u kombinaciju crne čokolade i Hypnotic Akorda, kulminirajući zavodljivim i uglađenim drvenastim notama.

1226669-MO-017-GD-APR0121-WEB.jpg
Avon 

Novi mirisi dostupni su u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs.

*Mirisi su kreirani sa kompanijom Firmenich, baziran na tehnologiji dizajna mirisa testirana na moždanu aktivnost pomoću fMRI metodologije