Leto je vreme kada smo najaktivniji – od jutra, dnevnih obaveza u vrelom gradu, večernjih izlazaka, pa sve do uživanja na bazenima ili obalama reka i mora. Baš takvi topli dani zahtevaju pouzdane make-up saveznike koji će zajedno sa nama ići kroz sve aktivnosti, a naročito nam je potrebna moćna maskara koja nas neće izneveriti ni u gradu, ni na odmoru. Znajući da nam je potrebno da se opustimo, zaboravimo na ogledalce i ne razmišljamo o korekciji maskare, Avon nam je predstavio nove Ultra Volume maskare – klasičnu i vodootpornu, za potpuno bezbrižno leto.

Ultra Volume maskara (7).jpg
Avon 

Stvorena za momentalno izraženi volumen trepavica koji traje ceo dan*, Ultra Volume maskara obogaćena je prilagodljivom formulom sa uljem marule, koja ističe i neguje trepavice. Dok volumen otporan na toplotu, pa čak i plivanje pruža Ultra Volume vodootporna maskara koja sadrži ekstrakt bambusa i sa nama će izdržati svaki letnji izazov. Obe maskare su dostupne u dve nijanse – Blackest Black i Brown Black.

Ultra Volume vodootporna maskara (10).jpg
Avon 

Njihova četkica prilagođena je oku i savršeno prianja uz trepavice, kako bi istakla volumen od korena do vrha, dok ekskluzivna AmpliFibre tehnologija omogućava da vlakna različitog oblika i veličine kreiraju gust omotač oko svake trepavice.

Istaknut volumen sa ultra izraženim trepavicama je definitivno obavezan ovog leta i zato su Ultra Volume maskare neizostavni deo našeg nesesera ovog avgusta.

Ultra Volume vodootporna maskara (16).jpg
Avon 

Nove Ultra Volume maskare dostupne su po ceni od 729 dinara, od 1. avgusta u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs.

Od sada Avon proizvode možete da poručite online i stižu direktno na vašu adresu!