U poslednje vreme na TikToku i Instagramu sve češće viđamo sadržaj u kom nas korisnici uveravaju da oduvek pogrešno nanosimo određene make up proizvode, prvenstveno maskaru koja bi trebala da otvori naš pogled i produži trepavice.

Ako ste razočarani svojom maskarom i sumnjate u njenu efikasnost, nemojte se još uvek oprostiti s njom, već isprobajte ovaj trik s Instagrama za kojim su podeli milioni.

Pokušajte maskaru da okrenete ukoso za maksimalan efekat. Četkicom prvo prođite trepavice, a potom vodoravno raspodelite maskaru od korena do vrha. Tako će se ona ravnomerno naneti i trepavice se neće lepiti jedna za drugu.

Ukoliko maskaru nanosite ujutru, obavezno umijte oči i isperite trepavice vodom kako u startu ne bi bile slepljene, već svilenkastije i spremna za nanošenje proizvoda.

Pokušajte maskaru da okrenete ukoso za maksimalan efekt. Četkicom prvo prođite trepavice, a potom vodoravno raspodelite maskaru od korena do vrha. Tako će se ona ravnomerno naneti i trepavice se neće lepiti jedna za drugu.
Shutterstock