Guste obrve ne prestaju da budu na listi zahteva svake dame od stila.

Prirodan izgled, forma koja je u skladu sa oblikom vašeg lica i nijansa koja neće biti neprijateljski nastrojena prema boji vaše kose, su već nekoliko godina tražene stavke u beauty svetu.

Došlo je leto, a crtanje obrva nam je kroz godine postao obavezan korak, kao deo rutine nege, koji ne izostavljamo čak ni pri odlasku na bazen ili plažu.

Bilo da plivate na bazenu ili moru, ili volite da se sunčate, vodootporna olovka za obrve je najbolje rešenje.

U tom slučaju, nastavite da skrolujete kako biste saznali naših 5 favorita vodootpornih olovaka za obrve!

MAYBELLINE Tattoo Brow Pencil 36h

Ukoliko vas brine razmazivanje šminke tokom vrelih letnjih dana, onda je Tattoo Brow 36h idealan izbor za sve događaje na otvorenom tokom leta. Savršeno definiše obrve, a njena vodootporna formula sa intenzivnim pigmentima omogućava da ih popunite i oblikujete baš po svojoj želji, i to bez razmazivanja. Sa jedne strane olovke nalazi se precizan vrh koji oblikuje, definiše i popunjava obrve, a sa druge strane češljić za lako raščešljavanje.

MAYBELLINE Tattoo Brow Pencil 36h je vodootporna.
Lilly.rs 

CATRICE Slim matic ultra precise

Precizne linije debljine dlake nije teško nanositi uz pomoć ultra tanke automatske olovke sa finom četkicom. Dugotrajni efekat na obrva je moguć zahvaljujući vodootpornoj formuli koja odoleva vrućinama.

Vodootporna CATRICE Slim matic ultra precise olovka za obrve.
Lilly.rs 

YSL Couture Brow Slim

Ako vam je potrebna ultra tanka olovka za obrve, kako biste popunili samo sitne rupice na svojim prirodnim obrvama ili ih oblikovali sa neverovatnom preciznošću, onda svakako treba da isprobate Brow Slim olovku. Njen vrh je tanak neverovatnih 1,5 mm i ne zahteva dosadno zarezivanje olovke. Ova olovka u samom jednom potezu iscrtava dlačice koje se neće mnogo razlikovati od vaših prirodnih obrva. Pored ultra tankog vrha i preciznosti nanošenja, formula Brow Slim olovke za obrve je vodootporna, ne razmazuje se i traje ceo dan.

Vodootporna olovka za obrve YSL Couture Brow Slim.
jasmin 

MAKEUP REVOLUTION Micro Brow Pen

Olovka za precizno definisanje obrva i profesionalan završni izgled. Specijalno oblikovan inovativni aplikator sa mikrozupcima omogućava iscrtavanje linija prirodnog izgleda, do postizanja željenog oblika i gustine obrva, u samo nekoliko poteza. Njena najveća vrlina je vodootporna formula koja pruža dugotrajan efekat i nakon celodnevnog kupanja u bazenu ili moru.

Vodootporna olovka za obrve MAKEUP REVOLUTION Micro Brow Pen precizno definiše dlačice.
Alexandar cosmetics 

LOREAL Brow Artist Micro Tattoo

Pruža mogućnost uspešno i precizno iscrtanih dlačica koje nedostaju na vašim obrvama, koje na taj način i povećaju gustinu tako da obrve dobiju rezultat prirodnog looka. Postojanost Brow Artist Micro Tattoo olovke za obrve je takođe sjajna, jer ova olovka za obrve osigurava postojanost i do čak 24 časa.

LOREAL Brow Artist Micro Tattoo osigurava obrve i do 24 sata.
Lilly.rs