Svi mi koji smo u srednjoškolskim danima čupali obrve do iznemoglosti i sad, srećom, uživamo u gustim i shaggy obrvama, ne možemo da verujemo da bi neko u 2022. ponovo želeo da ima one tanke obrve iz 90-ih.

Ipak, veći broj žena sanja o savršenim obrvama kao sa Instagrama, stoga ni malo ne čudi činjenica da su proizvodi za oblikovanje obrva uvršteni u neseser gotovo svake devojke.

Takve guste i definisane obrve često mogu biti velik izazov, ali ne brinite - za vas smo izdvojili pet odličnih olovaka za obrve, koje će vam pomoći da vaše obrve uvek izgledaju savršeno.

1. Max Factor - Brow Shaper

Ovo je jedan od retkih drogerijskih proizvoda koji će vam svaki šminker preproručiti, a podjednako je pogodan i za profesionalce i za početnike. Max Factor olovka za obrve oblikuje, upotpunjava i ističe dlačice. Proizvod dolazi s četkicom koja će vam pomoći u stilizovanju obrva, a veliki plus ove olovke jeste njena dugotrajnost tokom dana.

Max Factor olovka za obrve oblikuje, upotpunjava i ističe dlačice.
Lilly.rs 

2. Catrice - Stylist olovka za obrve

Olovka za obrve marke Catrice ističe se svojom puderastom teksturom, kao i jednostavnim i preciznim nanošenjem. Dolazi u šest različitih nijansi koje prirodno naglašavaju obrve, kao i s ugrađenim češljićem koji celu stvar sjedini. Ova četkica pomogla nam je da shvatimo da se uz malo truda vrlo lako može doći do savršenih obrva!

Dolazi u šest različitih nijansi koje prirodno naglašavaju obrve, kao i s ugrađenim češljićem koji celu stvar sjedini.
Lilly.rs 

3. NYX Professional

NYX olovka za obrve takođe dolazi s praktičnom četkicom na vrhu, za savršeno oblikovane obrve. Može se pronaći u četiri različite nijanse, a ističe se svojom zavidnom dugotrajnošću. Zahvaljujući preciznom aplikatoru, prostora za grešku skoro i da nema te sa njom lako možete iscrtati linije koje gotovo savršeno imitiraju prirodne dlačice na obrvama.

NYX olovka za obrve takođe dolazi s praktičnom četkicom na vrhu, za savršeno oblikovane obrve.
Lilly.rs 

4. Avon - Brow definer

Ovom proizvodu dajemo definitivnu peticu. Spada u kategoriju onih sa niskom cenom, ali se izdvaja visokim kvalitetom. Avon olovka za obrve je manje precizna od prethodne, jer dolazi u formi olovke u stiku koja se ne zarezuje, ali baš to daje taj prirodan izgled. Nežna je, dugotrajna, intezivna, a kratkim, brzim potezima daje perfektan efekat na obrvama – popunjava ih i definiše, ali tako da deluju nenapadno i potpuno prirodno.

Spada u kategoriju onih sa niskom cenom, ali se izdvaja visokim kvalitetom.
Avon 

5. Benefit - Precisely, my brow pencil

Moja omiljena olovka za obrve je od Benefit Cosmetics-a: Precisely my brow pencil. Odlikuje je to što ne puca, izuzetno lako kontrolišete pigment, izgleda prirodno, kremasta je, ali u granicama. Savršena mekoća i oblik daju prirodan izgled poput nacrtanih dlačica i poprilično dugo traje. Nažalost, nije vodootporna te ukoliko se jače znojite, mislim da će vam skinuti boju na nekim mestima.

Odlikuje je to što ne puca, izuzetno lako kontrolišete pigment, izgleda prirodno, kremasta je, ali u granicama.
Sephora