Duga kosa nije teret, naprotiv smatra se privilegijom koji vam dozvoljava da svakog dana isprobavate različie frizure i menjate izgled. Iako frizure uglavnom zahtevaju uloženo vreme i talenat, postoje i neke frizure koje se veoma lako prave i za koje vam ipak nije potrebno previše vremena.

Pogotovo ako žurite i nemate dovoljno vremena da sređujete kosu i pravite zahtevne frizure, sigurno će vam značiti da znate na koji način možete da napravite neku jednostavnu frizuru.

Ove frizure su pogodne za dugu i srednje dugu kosu, veoma su atraktivne, pa će se uklopiti kako uz dnevne odevne kombinacije, tako i one elegantnije za večernji izlazak.

Visoka punđa

Tokom velikih vrućina dugu kosu je najlakše skupiti u punđu koju ćete pozicionirati na vrh glave. Iako je ovo prilično jednostavna frizura, možete je učiniti šik ukoliko izvučete nekoliko pramenova i obnotate ih oko gumice i taok je sakrijete. Ova frizura nije zahvtevna, prilagodljiva je svakom obliku i prilici - o svečanih do opuštenih kućnih druženja, a pored toga naglašava vrat i podmlađuje.

Konjski rep

Ko ne želi da podigne kosu tokom tropskih dana? Konjski rep dugo nije bio na radaru, ali ove sezone pravila igre se menjaju. Sve veći broj devojaka odlučuje se za ovu classy frizuru, a neretko je nose u paru sa dva izvučena pramena, što je vladavina Y2K trenda na delu. Mi konjski rep volimo pre svega zato što je jednostavan i praktičan.

Polupokupljena kosa

Polupodignuta kosa ukrašena efektnom šnalom, mašnom ili scrunchy gumicom jedan je od najpoželjnijih retro trendova koje volimo ovog leta. Ovo će skloniti kosu sa lica i, ukoliko imate gustu kosu, podići će znantan deo koji će vas spasiti od vrućine.