Dolazak proleće jasno nam signalizira da je savršeno vreme za promene! A odakle pre početi nego od promene frizure koja će najbrže ažurirati celokupan izgled.

Čak i ukoliko nisi planirala drastičnu promenu imidža, kada je farbanje u pitanju, male promene boje kose učiniće da ovog proleća izgledaš moderno i da na taj način osvežiš svoj look i styling.

Ove sezone su u fokusu plavuše i brinete, a nove trendi frizure su odličan izbor za nekoga ko po prvi put želi promenu na svojoj kosi. 

Ipak, s dolaskom toplijeg vremena, tragamo za što praktičnijim frizurama koje se brzo i lako prave, a ne stvaraju nam poteškoće pri obavljanju svakodnevnih dužnosti.

Zato vam za proleće predstavljamo one ležerne, ali i moderne, koje ćete moći da nosite od jutra do mraka. 

The Jagger crop

Po uzoru na Micka Jaggera iz 70-ih, ovog proleća biramo frizure koje nas teraju da prihvatimo našu prirodnu teksturu kose koristeći samo fen i svoje ruke za stilizovanje.

The Scandi wave

Meki talasi sa skoro raščupanim vibe-om su takođe u fokusu ovog proleća. Ukoliko vam je kosa prirodno talasasta ili kovrdžava pripomognite se penom za talase koja će ih držati na mestu. Ravnijoj kosi će za postizanje ležernih talasa ipak biti potreban figaro srednjeg prečnika.

Y2K ekstenzije

Y2K groznica je zavladala svetom, a postoji li bolji način da se iskoristi trend od XXL ekstenzija? Razmislite o Britney Spears, Paris Hilton and Lindsay Lohan. Odvažite li se na popularne ekstenzije i vratićete se u moderne 2000. brzinom svetlosti. 

Midi bob

Tako je: bob ostaje i ovog proleća u fokusu. Ali ne bilo koji bob, ovo je više midi bob, obogaćen izraslim šiškama. Izrasle šiške mekih ivica stapaju se u dužinu boba, uokvirujući lice i naglašavajući jagodice - što ga čini stilom koji odgovara skoro svima!

Kosa puna volumena

Omiljena frizura svih vremena se vratila na velika vrata, te se nemojte libiti da frizeru pokažete fotografiju raskošanog volumena Cindy Krawford od pre 20 godina. Danas takvu frizuru često nosi i JLo, a za njenu veću izdržljivost koristi lak ili penu koja ne lepi kosu.