Barbie konjski rep dobio je svojih pet minuta. Ariana Grande nosila ga je još dok nije bio u trendu, a sada su njegov glamur prigrlile i Hailey Bieber, JLo i mnoge druge zvezde.

Ako sagledamo šire, ovo je važna godina za našu kultnu lutku iz detinjstva - Margot Robbie i Greta Gerwig trenutno rade na filmskoj adaptaciji koja Barbie dovodi u 21. vek i skreće pažnju na istorijske rodne stereotipe. „Sve što možemo da kažemo je da šta god da mislite, nije to“, odgovorila je Margot na spekulacije o temi filma.

„Voljen od strane kraljice konjskih repova Ariane Grande, a inspirisan ikonom nostalgične lepote, Barbie konjski rep je visoki poni sa uvijenim krajevima, koji se često nosi sa zamahom bočnih šiški koje prelaze preko čela“, objašnjava frizer Salvatore Ierna u čemu je tajna ljupkog i elegantno izgleda ove frizure. 

Ali najbolji deo je taj što je vrlo jednostavna za pravljenje. „Prvo odvojite sve prednje pramenove koje želite da izostavite iz repa, a zatim skupite ostatak kose i formirajte ga u visoki rep, koristeći dve ili tri prozirne gumice i četku da zagladite kosu unazad“, kaže Salvatore . „Sledeće jeste da koristite sredstva za ispravljanje ili štap za uvijanje da uvijete krajeve repa. Samo se uverite da ih uvijate u istom pravcu." Napravite razdeljak sa strane na prednjem delu kose koji ste odvojili i zakačite ga ukosnicama nazad, ispod repa. Možete da koristite mousse za učvršćivanje i češalj da izgleda pedantnije. To je to.

U nastavku otkrijte 7 najboljih Barbie konjskih repova.

1. Razdeljak sa strane

 2. Kratak i sladak

 3. U boji karamele

 4. Dugi rep sa raspršenim loknama na kraju

 5. Retro rep sa trakom

 6. Platinasti rep sa upečatljivom gumicom

 7. Ultravisoki rep