Bez obzira na to da li ste više DIY tip ili onaj 'potrošiću pola plate u frizerskom salonu', plava kosa je u osnovi obaveza za puno radno vreme.

Ali, šta učiniti ako je želite promeniti bez poništavanja svog napornog rada i vremena u frizerskom stolcu? 

Istražite prelive u ovim bojama i usudite se na drugačiju nijansu plave za proleće!

1. Ledeno platinasta

Pro savet: Nakon što izbelite kosu, praćete je samo jednom nedeljno jer će sva ona prirodna ulja koja proizvodi vaše vlasište nestati, tvrdi frizerka Nicola Clarke, koja je zaslužna za predivnu kosu Georgie May Jagger.

 2. Med plava

Zlatne nijanse s toplijim tonovima su nova platinasta, tvrde frizeri. Omekšajte svoj izraz ovakvom nijansom.

 3. Bakrena

Istina je da nijedna druga nijansa ne može da joj parira po popularnosti. Najlepše pristaje devojkama sa plavim očima, a ako volite da nosite talase/lokne svakog dana, onda je ova boja idealna i za vas.

4. Prženi kokos

"Tosted Coconut" kombinuje grungey izrast (ili obojene) korene, kremaste plave pramenove i ledeno bele tonove za izgled koji imitira prirodan balayage.

 5. Pastelnoružičasta

Trend za koji smo mislili da je prošao u osnovnoj školi, zapravo je aktuelniji nego ikad. Da li ćete ofarbati samo prednje pramenove ili samo krajeve - inspirišite se izgledima celebritija i eksperimentišite.

 6. Srebrna

Ako imate sedu kosu, to bi značilo da je ne farbate, a ako nemate, bojenje u sivo-srebrnu učiniće od vas moćnu modnu ikonu.

7. Balayage

Ako ste za proverenu klasiku, onda je za vas balayage uvek dobro rešenje. Preporuka je da zamolite frizera da oko prednje pramenove oko lica oboji u tamne tonove kako bi ga uokvirio, a da svetlije note budu na krajevima.