Eksperimentisanje sa kosom ne znači nužno da se odmah usudite za nove nijanse, popularne šiške ili stepenaste pramenove. Često najjednostavnije promene imaju najveći uticaj.

Upravo sada, kada nam je početak nove godine na pomolu čini se kao da su svi zauzeti razmišljanjem o potencijalnoj novoj frizuri koja će biti odličan fresh start za 2022. godinu.

S obzirom na to da je frizerskim salonima u 2021. godini zavladao bob koji je naročito bio popularan među Francuskinjama, nimalo ne čudi što se i posle više od jednog veka smatra jednom od najpoželjnijih frizura nakon što je šokirala modni svet 1909. godine.

Klasičan plavi bob ima moć da lice otvori i osveži celokupan izgled.
Instagram 

Bez obzira koju dužinu boba odaberete dugačak, zvani lob, talasasti do ramenima ili obrnuti i sa oštrim ivicama, zasigurno je da će svaki izbor biti primećen.

Ukoliko je još u nijansama plave, savršen izgled je zagarantovan. Plavi pramenovi i plave boje kose imaju tu moć da instant otvorene lice, a bob koji je poznat kao pravo osveženje za svaku dužinu kose, čini odličan spoj sa svežim bojama kose.

Iz istog razloga plava bob frizura važi za jednu od najpoželjnijih anti-age frizura jer čini vaš izgled atraktivnim i znatno modernijim, naročito nakon 40. godine.

Da nismo jedini koji pričaju samo hvalospeve o plavom bobu, u galeriji pogledajte kako izgledaju najbolje plave bob frizure uticajnih devojaka.

Instagram hfg