Pre nego što je radio sa nekim od najvećih holivudskih zvezda, kreativnost i jedinstveni pristup šminki vizažista Sama Vissera privukli su čak i Kris Jenner, što mu je pomoglo da postane slavan u beauty svetu.

Danas je vešt šminker iz Los Anđelesa ambasador šminke za Dior i često šminka poznate zvezde kao što su Bella Hadid, Kaia Gerber i Lily Rose Depp.

Njegovi lookovi na fotografijama uvek izgledaju besprekorno, a u nastavku donosimo njegove trikove za šminku koja će na fotografijama izgledati savršeno i imati 'filtriran' efekat.

Veća količina pudera

Na fotografijama je svaki nedostatak i neujednačen ton kože vidljiviji, pa je, prema Viserovim rečima, potrebno naneti malo više pudera nego inače. Da biste napravili 'filtriran' izgled na fotografijama, podloga mora biti savršeno nanesena.

Puder za matiranje

Pored odgovarajuće tečne podloge, Viser takođe ističe važnost pudera u prahu ili pudera u kamenu za matiranje kože. Posebno je važno da lice ne izgleda masno u T zoni, već da bude mat za savršen izgled na fotografijama. Takođe će pomoći da se ujednači celokupan izgled. Za ovaj efekat se podjednako mogu koristiti i mat puder u kamenu, kao i puder u prahu.

Sprej za fiksiranje lica kako bi sve ostalo na mestu

Da ceo izgled šminke ne bi izgledao previše mat, a da je ipak dugotrajan, trik je u dobrom spreju za fiksiranje, odnosno sprej za fiksiranje šminke koji će joj takođe dati poseban sjaj.