Zanosna i hvaljena linija LUMINOUS SILK sastoji se od pet proizvoda za lice i make-up četkica. Korišćeni pojedinačno ili zajedno kao deo make-up rutine, proizvodi LUMINOUS SILK linije s lakoćom će stvoriti blistav i prirodan izgled vaše kože. LUMINOUS SILK HYDRATING PRIMER - prvi je korak u LUMINOUS SILK rutini. Nanosi se kako bi pospešio postojanost pudera i pojačao blistavost kože. Nakon nanošenja prajmera sledi LUMINOUS SILK FOUNDATION – puder dostupan u 23 nijanse, koji postiže besprekoran rezultat, posebno ako se nanosi Giorgio Armani make-up četkicom.

LUMINOUS SILK CONCEALER – korektor koji i zamagljuje i naglašava, istovremeno pružajući laganu i prijatnu teksturu koja ne isušuje kožu.

Četvrti korak u rutini je LUMINOUS SILK GLOW FUSION POWDER, kompaktni puder koji stvara postojan sjaj za sve tipove kože. I na kraju, FLUID SHEER - formula za pojačavanje blistavosti, koja se može naneti kao hajlajter ili rumenilo, ili pomešati s podlogom za topliji izgled tena.

GA_2022_Luminous-Silk_PS_Conversion_Store-Driver-Ads_Frame2-1.jpg
Loreal 

LUMINOUS SILK FOUNDATION: KULTNI SJAJ KOJI POTPISUJE ARMANI

Istinska inovacija u dekorativnoj kozmetici, tečni puder LUMINOUS SILK FOUNDATION brenda Armani beauty bio je prvi izraz filozofije postizanja savršenog tena najlaganijim potezima. Ovaj puder spaja besprekorni završni izgled sa svežim, zdravim sjajem, zahvaljujući formulaciji koja lice čini lepšim na svetlosti. S efektom oživljavanja tena i održavanja blistave svežine tokom celog dana, LUMINOUS SILK FOUNDATION stekao je status voljenog i pouzdanog proizvoda među vizažistima. On zaista čini kožu savršenom za svaku priliku i pod svakim osvetljenjem, pružajući besprekoran izgled tena čak i na fotografijama. Idealan za sve tipove kože, LUMINOUS SILK FOUNDATION spaja profesionalni rezultat s vrhunskim osećajem prijatnosti na koži i ni jedan vizažista ne može bez njega. Jednostavno se nanosi u sklopu svakodnevne rutine i dolazi u 23 nijanse.

Tečne je teksture i ne stvara izgled maske. LUMINOUS SILK FOUNDATION otkriva prirodni sjaj kože. Formula Micro-fil™ Light Technology tečnog pudera LUMINOUS SILK FOUNDATION stvara izuzetno nežan osećaj na koži, poput svile. Tajnu ove pionirske tehnologije omogućavaju fino mleveni pigmenti visoke čistoće. Kao deo najkvalitetnije formule, glicerin pruža hidrataciju, što rezultira ulepšavajućim efektom.

GA_2022_LSF_30ml_Full_Range_RVB-4000.jpg
Loreal 

BLENDER BRUSH – ZA PROFESIONALNE REZULTATE BEZ GREŠKE

Savršen saputnik za stvaranje profesionalnog LUMINOUS SILK FOUNDATION finiša jeste četkica Giorgio Armani BLENDER BRUSH.

Višenamenski oblik četkice čini je intuitivnom i otpornom na greške i omogućava korišćenje na svim delovima lica za besprekorno nanošenje pudera. Njen višenamenski oblik precizno nanosi podlogu čak i na najuže konture lica. BLENDER BRUSH poboljšava finiš LUMINOUS SILK FOUNDATIONA pružajući besprekoran završni rezultat.

BLENDER BRUSH ima ergonomski dizajn. Četkica je izrađena od sintetičkih vlakana, metalnog prstena i crne, lakirane, drvene ručke na kojoj je utisnut logo Giorgio Armani.

LUMINOUS SILK CONCEALER: BLISTAVA FORMULA S USAVRŠAVAJUĆIM UČINKOM

Lagan i prijatan za nošenje, višenamenski korektor LUMINOUS SILK MULTI-PURPOSE GLOW CONCEALER dostupan je u 10 nijansi. Prikriva i naglašava istovremeno pružajući blistavost.

Namenjen prikrivanju podočnjaka, crvenila i nedostataka prilikom šminkanja, višenamenski korektor LUMINOUS SILK MULTI-PURPOSE GLOW CONCEALER spaja izuzetno finu teksturu i intenzivno pigmentovanu formulu. U formuli se nalaze sastojci koja pružaju sjaj i istovremeno smanjuju vidljivost sitnih bora. Poznato je da kofein smanjuje pojavu podočnjaka i natečenosti oko očiju. Formula se sastoji od mineralnih pigmenata obloženih aminokiselinama i mikrosferama laganih poput vazduha koji prikrivaju bez osećaja težine na licu, a pružaju 24-časovnu hidrataciju, za uvek blistavi ten.

GA_2022_Luminous-Silk_PS_Conversion_Store-Driver-Ads_Frame2-2.jpg
Loreal 

LUMINOUS SILK- MAKE-UP RUTINA ZA NENADMAŠIV ARMANI SJAJ

Giorgio Armani predstavlja LUMINOUS SILK make-up rutinu u koracima. Nekada najbolje čuvana tajna među visažistima, poboljšana rutina LUMINOUS SILK sada olakšava postizanje legendarnog Armani sjaja.

PRIPREMITE

Prvi korak je priprema kože za nanošenje šminke. Kao baza nanosi se LUMINOUS SILK HYDRATING PRIMER. Nanesite ga vrhovima prstiju i umasirajte u kožu, osiguravajući prekrivanje svih delova lica, oko nosa, usana, čela i prema vratu.

USAVRŠITE

Za postizanje ujednačenog i blistavog tena koristite LUMINOUS SILK FOUNDATION. Prepoznatljivi Giorgio Armani tečni puder prekriva, ujednačava i usavršava ten, za blistav izgled kože. Odaberite savršenu nijansu testiranjem dve ili tri nijanse duž vilične kosti, kako biste videli koji se ton najbolje stapa s kožom, a zatim stvorite besprekoran, ujednačen finiš nanošenjem podloge pomoću četkice Giorgio Armani BLENDER BRUSH.

PREKRIJTE

LUMINOUS SILK MULTI-PURPOSE CONCEALER može se nanositi samostalno, a isto tako i pre ili nakon podloge, za prikrivanje, isticanje ili korekciju. Za besprekorno prekrivanje podočnjaka, nijansa u tonu breskve neutralizovaće tamne mrlje, dok će nanošenje svetlije nijanse uravnotežiti tonove i stvoriti savršen finiš.

ZABLISTAJTE

Zablistajte uz FLUID SHEER višenamenski tečni hajlajter, bronzer i rumenilo. Dostupan u 7 nijansi, FLUID SHEER doprinosi prirodnom i blistavom izgledu kože. Za isticanje, može se naneti na jagodice, kost obrva, iznad usana i na vrh nosa. Ako se nanese ispod tečnog pudera, FLUID SHEER stvara meku, hidrirajuću bazu i suptilan sjaj. Kada se pomeša s tečnim puderom, poboljšava prirodan sjaj kože.

FINIŠIRAJTE

LUMINOUS SILK GLOW FUSION POWDER omogućava višestruku primenu, pritom stvarajući blistav završni izgled. LUMINOUS SILK GLOW FUSION POWDER pruža svež i blistav izgled kada se nosi samostalno ili dugotrajan zdravi sjaj kad se nanese nakon tečnog pudera.