Glas je bio potpuno njen. Izgled je sasvim Vaš!

Ovladajte pozornicom – ili jednostavno prostorijom – s ovom limitiranom zvezdanom kolekcijom, nadahnutom omiljenim proizvodima svetske ultimativne beauty ikone.

“Majka me naučila da lepota zaista živi na mestima poput osmeha.”

Gde postoji slava – tu je i Whitney Houston. Kao jednoj od najboljih pop/R&B umetnica 20. veka, Whitneyina muzika ne dobija manjak zasluženih pohvala. Sada slavimo njen kultni stil i lepotu limitiranom kolekcijom - jednostavno i jedinstveno nazvanom M.A.C x Whitney Houston.

"Whitney je oduvek bila zagovornica toga da se žene osećaju lepo, bilo da se radilo o velikom događaju ili samo za svakodnevno nošenje", kaže Pat Houston, izvršni direktor Whitney E. Houston Estatea. “Naša saradnja s M.A.C - om je stvaranje kolekcije koja može zadovoljiti sve te potrebe. Kolekcija će biti dostojanstvena reprezentacija boja koje je volela koristiti na svojim očima i usnama.”

FY23_WhitneyHouston_ICC_Blush_300dpi_NoLogo.jpg
MAC 

Whitneyin poseban pogled na lepotu bio je personalizovana bajkovitost i još uvek je relevantan do danas: blistava koža, jarke crvene usne, srneće oči i precizna šminka koja je pojačala njenu nebesku strukturu lica.

“Whitney je volela da radi s bojama na usnama i očima – ta legendarna crvena usta oduvek su joj bila omiljena”, potvrđuje Pat. Whitneyina lepota bila je krajnje ženstvena, ali uvek snažna - upečatljiva i originalna, iako nikad otuđujuća. Whitney je sve to nosila s razmetanjem i stavom koji ju je učvrstio kao kraljicu stila i čiji je beauty izgled otelotvorio njenu titulu vrhunske umetnice.

Počašćeni smo partnerstvom s Whitney Houston Estateom kako bismo proslavili Whitney kao muzu lepote koja je delila naše vrednosti — i našu strast za glamurom. "Ova kolekcija obuhvata nijanse i teksture koje su bile ključne za Whitneyin najupečatljiviji izgled", kaže Fatima Thomas, M.A.C Senior Artist. "U ovako sofisticiranoj kolekciji, postoji nešto za svakog ljubitelja lepote."

FY23_WhitneyHouston_ICC_LipstickLipglass_300dpi_NoLogo (1).jpg
MAC 

Whitneyine napućene usne srce su kolekcije - s četiri ruža za usne koji se kreću od njenih neutralnih i ružičastih nijansi (Nippy’s Moody Nude i Nippy’s Rose) do duboko pigmentovanih vrućih crvenih nijasni (Nippy’s Feisty Red i Nippy’s Sensual Red). Uz njih dolaze i dve zvezdane Lipglass nijanse u punokaratnom zlatu (Nippy’s Shimmery Gold) i zlatno prošaranoj rđi (Nippy’s Shimmery Cinnamon). Sve su spremne za samostalno nošenje ili slojevito kako bi se postigao Whitneyin omiljeni izgled usana visokog sjaja.

Što se tiče očiju, radi se o paleti od osam senki koja se savršeno uklapaju u Whitneyin “smoky” zavodnički pogled. Paleta sadrži raznolik raspon nijasni - bež boje, crne, tamno-smeđe, smeđe, sive i rastopljene metalik boje. Ova paleta pružiće sve što vam je potrebno da postignete Whitneyin nezaboravan glamurozni izgled. A kako bi vaša koža blistala upravo poput njene , kolekcija donosi dve nijanse svetlucavog rumenila kao i Extra Dimension Skinfinish highlighter zlatno bronzanog sjaja.

FY23_WhitneyHouston_ICC_Eyeshadow_300dpi_NoLogo.jpg
MAC 

S ponosom podržan od strane M.A.C-a, muzičko biografski film Sony Picturesa koji slavi život i umetnost Whitney Houson, I Wanna Dance With Somebody, stiže u bioskope 22. decembra 2022.

Kolekcija je dostupna od 22. decembra 2022. u Mac radnji, TC Ušće.