Svakodnevni odlazak na posao od nas zahteva određenu dozu profesionalnosti i pristojnog izgleda, te se na beauty planu, osnovna šminka uglavnom podrazumeva. Ipak, ukoliko ste se umorili od korišćenja tečnih pudera iznova i iznova, dobra vest je da nova generacija make up proizvoda može da vam bude od pomoći.

Ukoliko ne zahtevate pokrivnu moć kakvu imaju najteži tečni puderi, radovaće vas da se upoznate sa moći tint formula. Ovaj proizvod pruža veću prekrivnu moć od BB krema, ali manju od pudera, dok istovremeno pruža licu potrebnu hidrataciju i sjaj. 

Bez obzira na vaše lične preferencije, bilo da volite puder, BB kremu ili eksperimentišete sa najnovijim proizvodima u svetu lepote, verovatno ćete pronaći nešto što odgovara vašem ukusu u prodavnicama kozmetike.

Ukoliko želite da preskočite svakodnevno korišćenje pudera, ovo je idealna alternativu za vas. U nastavku ćemo vam predstaviti nekoliko naših omiljenih proizvoda prilagođenih različitim tipovima kože:

L'Oreal BONJOUR NUDISTA Skin Tint

58564.jpg
L oreal 

Ova formula brenda L'Oreal idealna je za suvu kožu, kombinujući shea puter i kokosovo ulje za celodnevnu hidrataciju. Pruža blago prekrivanje nedostataka i stvara prirodan sjaj. Dostupan je u pet različitih nijansi.

Lancôme Skin Feels Good Hydrating Skin Healthy Glow Tint

58565.jpg
Lancome 

Ako želite bogatu hidrataciju i zdrav izgled kože, ovaj proizvod će ispuniti vaše želje. Tint ima solidnu prekrivnu moć koja se lako nadograđuje, dajući efekat laganog pudera. Obogaćen je hranljivim sastojcima koje neguju.

Urban Decay Stay Naked Hydromaniac Tinted Glow Hydrator

58566.jpg
Urban Decay 

Nova podloga za šminku brenda Urban Decay pruža sve prednosti kreme za lice, pokrivajući nesavršenosti bez osećaja težine. Posebno je namenjena osobama sa suvom kožom, pružajući srednju prekrivnu moć i postojanost do 24 sata. Lako se stapa sa tenom i pruža joj prelep sjaj, a možete naneti više slojeva za veću prekrivenost.