Tamni nokti definitivno su glavni trend sezone, posebno tople nijanse braon i bordo koje su među najtraženijim bojama lakova za nokte u nail salonima ove jeseni. No, interesantno je da se sve više dama odlučuje za kratke stilove manikira, te su se shodno tome, određeni tonovi bolje pokazali kod onih koji žele da dobiju skup, luksuzan izgled.

Iako je samo do vas koju ćete boju manikira izabrati, neko nepisano pravilo glasi da tamne nijanse posebno dobro izgledaju na kratkim noktima, a mi smo izdvojili one koje su #1 u salonima, i koje vam mogu poslužiti kao inspiracija kada tražite luksuz i prefinjenost.

1. Crna

Na prvom mestu ove liste nalazi se crna boja, all time classicmanikir za hladniju sezonu sa kojim ne možete da pogrešite. Svakako je preduslov da se nosi na kratkim noktima, kako bi elegantni izgled bio zagarantovan.

2. Mlečna braon

Ova nijansa idealna je za one koji ne žele ni preterano tamne, ni previše svetle boje, a žele da isprate popularne trendove.


3. Braon kafa

Međutim, ako zaista želite skupocenost i moć na noktima, birajte tamniju braon boju lakova za nokte koja savršeno komplementira svaki beauty izgled.


4. Bordo

Lista nije kompletna ni bez zavodljivih crvenih tonova, te je preporuka da birate tamne, "trula višnja"  tonove koji su možda i najluksuzniji manikir koji možete da odaberete.


5. Tamni tirkiz

Ova zanimljiva nijansa postala je jedna od viralnijih u poslednje vreme. Reč je o tamnoj nijansi tirkizne boje koja je savršena mešavina zelene i plave. 


6. Deep green

Logičan nastavak su tamnije nijanse "emerald" boje koje savršeno pristaju kratkim noktima, a stylish devojke obožavaju upravo ovaj manikir već nekoliko sezona unazad.


7. Steel siva

Siva je nijansa koja nije svačiji "cup of tea", ali ako možete da je iznesete, ostavićete utisak cool devojke koja mari samo za sopstvena načela.