Evo kako da vam oči budu besprekorno našminkane ove sezone

Elle redakcija isprobala je novu Chanel kolekciju šminke za oči i otkrila proizvode koji su postali nezaobilazni favoriti.

Chanel

Kada je Elle redakciju nedavno dočekala prepoznatljiva bež kesa sa elegantnim natpisom Chanel, znali smo da će koncentracija neophodna za poslovne obaveze odleteti kroz prozor. U pitanju je bila nova kolekcija Chanel proizvoda za oči pod imenom the New Eye Collection, s fokusom na dugotrajnu i istrajnu šminku koja će ostati postojana tokom celog dana (i noći).

“Isticanje oči je način da istakenmo i našu ličnost. Šminka mora da se prilagodi našim raspoloženjima, željama i da bude ukslađena sa našim emocijama”, navodi se u opisu kolekcije.

Chanel 

S obzirom da se jesen približava, a da je jedan od najistaknutijih beauty trendova sa F/W Nedelja mode širom sveta upravo korišćenje ajlajnera kao alat za samoizražavanje, jedva smo dočekali da probamo Le Style Yeux Waterproof ajlajnere koji su deo nove kolekcije. U raznim nijansama, od živahne metalik plave (Bleu Metal) do suptilne maslinaste zelene (Khaki Metal), uverili smo se da su u pitanju boje koje su upotrebljive kako tokom radnog dana tako noću kada se uputimo na večeru posle posla.

Posebno su nas iznenadile Chanel palete senki pod imenom Les 4 Ombres koje se mogu pronaći u dva izdanja - jedna koja je savršena za brzinsko šminkanje tokom dana (Lumieres at Vibrations) i ima sve nijanse koje su potrebne da se istaknu oči i izgledaju osvežene, a druga koja će se naći u našim torbama kao saputnik za noćne izlaske (Douceur et Serenite) i sadrži malo tamnije boje sa naglaksom na ljubičaste nijanse.

Ostatak dana je prošao u isprobavanju šminke i šta se sve može postići sa njom, a odgovor je definitivno dosta toga! 

Chanel