DA LI ZNATE ŠTA JE LASH BOTOX? Evo šta sve treba da znate o tretmanu koji čini trepavice dugim i gustim

Lash botox ili botoks trepavica novi je beauty tretman za koji se odlučuje sve više dama.

Shutterstock

Botoks trepavica je jedan od poslenjih beauty tretmana za kojim su dame potpuno izgubile glavu. Odmah da napomenemo na početku, ne, nije u pitanju tipičan lash lift, već nešto mnogo bolje, jer je pre svega reč o tretmanu koji vaše trepavice oporavlja, neguje i čini gustim, jakim i dugim.

Zato i ne čudi što popularnost botoksa trepavica raste iz dana u dan, a dovoljan je jedan pogled na fotografije i snimke da biste videli zašto je to tako.

"Lash botox" nije isto što i regularan botoks, već ovaj tretman više liči na podizanje trepavica u kombinaciji sa hidrolizovanom keratinskom maskom za jačanje i negu.

This browser does not support the video element.

BOTOKS TREPAVICA ZA POGLED DOSTOJAN CRVENOG TEPIHA: Saznajte sve o najpopularnijem beauty tretmanu  TikTok/boobeautybar

Šta se koristi prilikom botoksa trepavica?

Procedura podrazumeva i ulja argana i sative, proteine, keratin, hidrolizovanu svilu, peptide i vitamine, a maska hrani dlaku dok istovremeno ispunjava vaše prirodne trepavice čineći ih gušćima, dužim i punijim.

Shutterstock 

Ovaj tretman odličan je izbor i za podsticanje rasta i popravljanje slomljenih dlaka, ali i duboku hidrataciju. Hemijskom procedurom se vaše trepavice uvijaju i hrane, a razlikuje se od lash-lifta u tome što – ne boji trepavice, samo ih neguje, a efekat traje od šest do osam nedelja.

Cena tretmana

Iako se ne zna zašto je ovaj tretman dobio baš ovo ime, pretpostavka je da je to zato što je u pitanju brza procedura, odnosno potrebno je samo nekoliko minuta da se primeni. Cene se kreću od 1.500 do 4.000 dinara u salonima u Srbiji.

Za ovaj tretman se smatra da će transformisati industriju, te ako su vaše trepuške oštećene i treba im pauza od uvijača, lepljenja veštačkih, nadogradnji i maskare, ovo bi mogla biti opcija koja je baš za vas, a u videu ispod pogledajte rezultate ove sve popularnije procedure.