5 NAJMOĆNIJIH ANTI-AGE KREMA KOJE KORISTE FRANCUSKINJE: Pronađite efikasne formule proverenih medicinskih brendova

Koje anti-age kreme za negu lica koriste Francuskinje?

Timpone/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kada su u pitanju moda i stil, vrlo često se okrećemoFrancuskinjama za savete i tajne "trikove" kojima verujemo. A, kada je u pitanju beauty svet? Pa, ponovo konsultujemo Francuskinje! Elegancija, otmenost i sofisticiranost koje se usko vezuju za ove dame, prenose se i na svet lepote.

Poznato je da su kvalitet proizvoda i prevencija među najvažnijim faktorima kada je u pitanju nega, stoga smo se ove jeseni okrenuli francuskim kozmetičkim i medicinskim brendovima koje su pune proizvoda sa najsavremenijim formulama kojima možemo da verujemo. Posebno kada je u pitanju anti age linija.

Starenje je potpuno normalna i prirodna pojava koju treba prihvatiti; međutim, izlaganje suncu, zagađenje, duvanski dim i uopšteno nezdrav način života znatno ubrzavaju ovaj proces. Otuda je važno pronaći odgovarajuće proizvode koje ćete implementirati u vašu beauty rutinu, kako biste sačuvali sjaj, mladolikost i elastičnost kože.

U nastavku smo izdvojili pet anti-age krema francuskih brendova dostupnih kod nas, a čiji su sastav i kvalitet provereni i na visokom nivou.

1. Clarins Extra Firming Jour

Clarins 

2. La Roche- Posay Hyalu B5 Riche Anti-Wrinkle Care

La Roche Posay 

3. Avène DermAbsolu Defining Day Cream

Avene 

4. Eucerin Hyaluron-Filler Day Cream

Eucerin 

5. Nuxe Merveillance Lift Crème 

Nuxe