Jedna od najpoznatijih blogerki na svetu Chiara Ferragni pokorila je svet svojim modnim kombinacijama, a njen blog The Blonde Salad je svojevrsna modna institucija.

Osim što poglede pleni svojim stajlinzima, Chiara brojne komentare dobiva i na račun svoje vitke linije. Za nemački InStyle odala je svoje glavne fitness tajne.

„Vežbam s privatnom trenerom i rezultati su odlični. Kada putujem, onda radim vežbe koje mi je ona pokazala. Puno lakše mi je da treniram sa nekim, nego sama. Pre sam puno trčala, no moj trener smatra, ako već ne želite da izgubite kilograme, da je bolje da radite na tonusu mišića. A ja ne želim da mršavim, nego oblikovati telo, te radim dosta na snazi“, objasnila je Chiara.

Ističe kako ne prati trendove te nije, poput većine u Los Anđelesu zaluđena jogom.

"Probala sam jogu, no ta vrsta treninga mi jednostavno ne odgovara."

Najčešće izvodi sklekove i vežbe s tegovima koji su najbolji za izgradnju mišića. Naglasila je takođe da itekako vodi računa šta jede nakon obavljenog treninga. 

„Nakon jednog treninga osećala sam se izvrsno, no zaboravila sam da jedem. Kad sam se isstuširala odjednom sam osetila da više nemam energije. Osećaj je bio grozan. Morala sam leći i na brzinu nešto sitno pojesti. Tu sam naučila kako je važno jesti nakon treninga, pogotovo onog koji je bio naporan."

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

izvor: fashion.hr