Italijanska modna kuća koja nas osvaja svojim kolekcijama u kojima dominiraju jarke boje i eklektički grafički printovi konačno je lansirala novi miris, jednostavnog naziva- Missoni.

Spoj cvetnih i voćnih mirisa, zajedno s prijatnim drvenastim tonom ističu zavodljivost i posebnost žena. Missoni parfem u sebi krije note citrusa, bergamota i limuna u kombinaciji sa jasminom i kruškom i upravo ovaj opojan spoj je odgovaran za buđenje ženstvenosti.

Kreativna direktorka Angela Missoni je zamislila ovaj parfem kao savršenu večernju haljinu u kojoj se žena oseća neodoljivo.

O tome govori i neobičan dizajn boce, koji nas je oduševio. Parfem Missoni upakovan je u staklenu bočicu na kojoj se prelivaju jarke boje, što nas je podsetilo na komad Missoni tkanine.

Iz Missoni su poručili da su napokon uspeli da razviju koncept mirisa koji u potpunosti sadrži DNK brenda i koji istovremeno spaja eleganciju, ukus i prefinjenost. Zaštitno lice ove kampanje je internacionalni top model i glumica, Elisa Sednaoui, koja je poznata i kao kuma Christiana Louboutina. Miris će biti dostupan u pakovanju od 30, 50 i 100 ml.  

Foto: Instagram / Missoni

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija