Sinoćna dodela muzičkih nagrada American music awards, daleko poznatijih po skraćenici AMA je okupila veliki broj poznatih lica ne samo iz sveta muzike već i filma i modelinga. Među zvanicama je bila i mlada i vrlo zaposlena Gigi Hadid koja je na crvenom tepihu dugoočekivanog eventa predstavila svoju novu frizuru! Doduše poluperiku, ali opet bila je to neočekivana promena u izgledu zgodne manekenke...

Gigi koja se proslavila skoro u isto vreme kada i njena najbolja prijateljica, Kendall Jenner je naime za ovaj glam događaj odlučila da svoju dugu, platinastu kosu koja je predstavljala njen zaštitni znak na početku karijere, zameni daleko kraćom kosom, famoznim bobom koji i dalje, godinu dana nakon opšte pomame poznatih za ovom kosom, opstaje kao jedan od ključnih trendova godine.  

Dok se u sferi odeće opredelila za izazovnu i prilično otkrivenu belu haljinu, odnosno beli mrežasti top i dugu, raskošnu suknju sa dubokim šlicem, ostatak je bio prilično minimalističan. Sjajan puder koji je svetlucao na listu, oblikovane obrve i ruž u boji kože sjajno su pristajali uz njenu blago zalizanu, stepenastu kosu koja je izgledala kao da je mokra pri vrhu, a suva pri krajevima.       

Tek tokom dana saznali smo da se Gigi nije ošišala na bob, već da je ovu kratku frizuru specijalno za nju oblikovao frizer Bruce Scarlett koji je samo odabrao periku sličnih pramenova koju je upario sa njenom stepenasto ošišanom kosom u prednjem delu, dok je njene platinaste lokne sakrio ispod perike... Jednostavan trik ali niko nije poverovao da je u pitanju perika jer izgleda kao pravi kraći bob!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija